„Chtěli jsme do utkání vstoupit aktivně, na soupeře nalézt, vysoko ho napadat a pokud možno dát rychlý gól tak, aby to pak musel otevřít a nám by se hrálo lépe. Bohužel to byl právě on, kdo nám z první akce dál gól,“ vrátil se havířovský kouč Miroslav Matušovič k přesné trefě Váni v 7. minutě.

Zápas 13. kola I.A třídy, skupiny B, Lokomotiva Petrovice - Horní Suchá 0:2.
OBRAZEM: Horní Suchá si v derby dala pozor. Těší se na zimu a návrat zraněných

„I když byl ještě celý zápas před námi a kluci chtěli, už to nebylo jednoduché. Sice jsme měli míč na svých kopačkách, ale hráli jsme do plných. Zkoušeli jsme to po zemi, vzduchem, středem hřiště, po stranách, individuálně, týmově, prostě všelijak, ale nešlo se tam dostat. V těchto případech to chce nějaký moment překvapení nebo si pomoct standardní situací, ale ani jedno se nám nepodařilo,“ přiznal trenér domácích Indiánů.

Zápas 7. kola fotbalové I.A třídy, skupiny B, Stonava - Staré Město 4:0.
Stonava jede! I bez gólmana porazila Libhošť, nulu vychytal stoper Ruisl

Jeho tým se dál snažil o vyrovnání. „Byla tam i nějaká šance nebo pokusy o střely, ale už toho nebylo tolik, jako v minulých utkáních. S blokem hostů jsme si nedokázali poradit, proto jsme prohráli,“ smutně konstatoval Miroslav Matušovič.

Fotbalisté Dolních Datyní ovládli v krajském přeboru obě okresní derby - v 7. kole porazili Slavii Orlovou 3:1 a ve 13. kole Český Těšín 4:0. Fotogalerie je ze zápasu Dolní Datyně - Český Těšín 1:3, který se hrál 15. srpna 2020.
Dolní Datyně udeřily v prvním poločase, ve druhém oslabený Český Těšín dorazily

Byl to naopak divizní nováček, který v 85. minutě zásluhou Hrubého uspěl podruhé. „Musím uznat defenzivní práci Krnova, který byl směrem dozadu opravdu kompaktní a možností ke skórování nám moc nedal. Určitě mu pomohl rychlý gól, pak se poctivě zatáhl, vyrážel do nebezpečných brejků a o to horší to pro nás bylo.” zhodnotil zkušený havířovský trenér poslední podzimní duel.

Úvodní zápas 2. kola EHF Cupu házenkářů Rahoveci (Kosovo) - Baník Karviná 29:33.
Postup v poháru se přiblížil! Oslabená Karviná vyhrála v Kosovu o čtyři branky

Divize F - 13. kolo:

MFK Havířov - FK Krnov 0:2 (0:1)

Branky: 7. Váňa, 85. Hrubý. Rozhodčí: Proske - Šafrán, Jurajda. ŽK: Mensah, trenér Matušovič - Váňa. Diváci: 160.

Havířov: Majerczyk - Podešva, Kisza, Skoupý, Streit - Mensah, Heller (85. Kisiala) - Hamrozi (46. Kaniok), Piękoś, Michalek (68. Míra) - Wojnar. Trenér: Miroslav Matušovič.


Načítám výsledky ...

Načítám tabulku ...