„Jsem zklamaný, s fotbalem to dnes mělo málo společného. Není to proto, že jsme ztratili, ale zápas byl rozkouskovaný, pořád přerušovaný, samé fauly, žádné tempo hry, kombinace ani individuální akce. Nic, co by diváka zvedalo ze sedadla,“ konstatoval havířovský trenér Miroslav Matušovič po duelu.

„Zápas o jediné šanci a jednom gólu, kdy jsme to bohužel byli my, kdo udělal chybu, která rozhodla. A aby toho nebylo málo, tak si ten gól nakonec dáme vlastní a ještě ze standardní situace,“ nevěřícně kroutil hlavou. „Černější scénář ani nejde napsat,“ smutně dodal kouč hostů.

Přípravný zápas hokejistů Vítkovice Ridera - Trenčín 7:2, který se hrál 1. září 2022 v Porubě.
Podívejte se: Vítkovice zkazily Dukle oslavy. V porubském azylu jí daly sedmičku

V Ostravě se musel obejít bez Mensaha, který za červenou kartu v minulém kole proti Polance dostal stop na jedno utkání. „Myslel jsem si, že dvě nucené absence zkušených hráčů nás takhle nepoznamenají a zvládneme to i bez nich. Nehledě na soupeře, neodehráli jsme dobrý zápas. Byla tam spousta slabých individuálních výkonů a pak zákonitě nemůže být dobrý ani ten týmový. Porazili jsme se úplně sami svým špatným výkonem,“ konstatoval Miroslav Matušovič.

„Věřím, že to byla taková dobrá facka na povzbuzení, která se už nebude opakovat a příště to napravíme,“ rád by trenér Havířova bodoval příští neděli v okresním derby v Karviné.

Záložník Přemysl Hajník obléká dres FC Libhošť s číslem třináct.
Dva hattricky v zápase? To jsem nikdy nedal, říká šestigólový Hajník z Libhoště

Divize F - 5. kolo:

Unie Hlubina - MFK Havířov 2:0 (0:0)

Branky: 62. vl. Majerczyk, 87. Kalay. Rozhodčí: Mayer - Godfryd, Janeček. ŽK: Krčmařík, Tomek, Frébort, Foniok, Förster - Streit, Kaniok, Wojnar. Diváci: 130.

Havířov: Majerczyk - Podešva, Malcharek, Michalčák, Streit - Ciku, Kaniok (82. Velčovský) - Heller, Wojnar, Michálek (73. Kisza) - Piekoš (65. Kisala). Trenér: Miroslav Matušovič.


Načítám výsledky ...

Načítám tabulku ...