Souboj s Oldřichovicemi ale pro Horní Suchou nezačal nejlépe, po čtvrthodině prohrávala 0:2. „Bylo to o laxnosti. Můžete říkat v kabině co chcete, ale nikdy se toho nevyvarujete, takové to podcenění vždycky funguje. Bylo znát, že je to poslední utkání s jistým postupem,“ vrátil se kouč Zdeněk Menoušek k duelu.

„Brzy jsme prohrávali vlastními chybami, naštěstí jsme ještě do přestávky výsledek otočili a druhá půlka už byla v naší režii, bez nějaké větší šance soupeře. Mohli jsme dát ještě dva tři góly navrch,“ usmíval se trenér Horní Suché.

Fotbalisté Tiché odehráli poslední zápas v I.B třídě v pátek 10. června v Ostravici, kde vyhráli 1:0. K závěrečnému duelu sezony se jim v sobotu nedostavil soupeř z Fryčovic. Utkání vyhrají kontumačně 3:0 a s 55 body ovládnou skupinu D.
Rozhodnuto: S Krnovem jde do divize Břidličná, Vřesina si vykopala kraj

„Zvládli jsme to, nic jsme nepokazili a kluci si postup za celou sezonu zasloužili, vyhrát jednadvacet utkání je neskutečné. Teď už se těšíme na I.A třídu, čeká nás nová a těžší práce,“ prozradil Zdeněk Menoušek.

Přípravu na novou sezonu zahájí Horní Suchá po dovolené 12. července. V týmu ale bude chybět Tomáš Wojtyna. Autor čtyř gólů v letošním ročníku I.B třídy po zápase s Olřichovicemi ukončil ve čtyřiceti letech hráčskou kariéru.

Fotbalisté Fulneku krajský přebor letos nedohráli, na jaře se odhlásili ze soutěže. Fotogalerie je z utkání s Oldřišovem.
Chybí muži. Fotbalových soutěží je hodně, potřebují reorganizovat, zní z kraje

I.B třída, skupina C - závěrečné 14. kolo:

SK Horní Suchá - TJ Oldřichovice 4:2 (3:2)

Branky: 31. Janovský, 36. Kubjat, 43. vl. Niemiec, 74. Kux - 6. Mendrok, 14. Zoubek. Rozhodčí: Godfryd - Slavík, Závadský. ŽK: Pietrasz, Kubját – Czernek, Kisza. Diváci: 150.

Horní Suchá: Herdzina – Urbaník, Kubjat, Pietrasz, Přichystal (46. Pastušek) – Lukáš (78. Sobek), Wotjyna (66. Kotula), Janovský, Ševčík (84. Kulich) – Kux (84. Štengl), Stuchlík. Trenéři: Jaromír Bebenek a Zdeněk Menoušek.


Načítám tabulku ...