„Klukům dnes nemám co vytknout, s výkonem proti Háji, který je technický mančaft a má formu, jsem spokojený,“ i přes porážku trenér Petr Blejchař svůj tým chválil.

Hosté se ujali vedení ve 13. minutě. „Gól jsme dostali po naší naivní chybě, ale aktivitou jsme vyrovnali na 1:1,“ vrátil se kouč Dolních Datyní k přesné trefě Michala Cilečka ve 27. minutě.

Útočník Michal Folwarczny z SK Stonava dal na jaře tři góly. Fotogalerie Viktorie Mrázové je z lednového přípravného utkání MFK Havířov - Stonava 4:0.
Půl roku bez fotbalu. Chyběl mi, přiznal Folwarczny, střelec tří gólů Stonavy

„Troufnu si říct, že na konci poločasu jsme byli i lepší. Měli jsme tam další tutovku, kdy Cileček nahrál Kaduchovi a ten to poslal krásně do brány, ale Virec to fantasticky vyškrábl,“ popsal velkou šanci.

Domácí po ní mohli vést 2:1. „Bohužel se potvrdilo pravidlo nedáš - dostaneš. Hned z protiútoku jsme naším nedůrazem dostali druhý gól,“ konstatoval trenér Dolních Datyní.

Basketbalisté Sokola Karviná potvrdili roli favorita, v play-off porazili Třebíč (93:60, 146:81) a postoupili do semifinále druholigové skupiny C.
Karvinští Sokoli rekordně proletěli do semifinále přes Třebíč. Zlomí prokletí?

„I přes zhoršený terén, kdy v aprílovém počasí chvíli i sněžilo, jsme se snažili hrát kombinační fotbal. I ve druhém poločase jsme byli Háji dobrým soupeřem, navíc Kaduch měl další tutovku. Ze tří metrů to šlo do branky, ale Virec balon už ve skluzu vykopl. Byla to milionprocetní šance srovnat na 2:2,“ očekával už Petr Blejchař první remízu v této sezoně.

„Kluci bojovali, dřeli a na hřišti nechali všechno. Škoda, že aspoň jednu ze dvou velkých šancí jsme nedali. Za předvedený výkon by si dnes ten bodík dnes určitě zasloužili,“ dodal kouč Dolních Datyní. „Doufám, že si to přeneseme do zápasu v Bolaticích a tam to proměníme v body,“ přemýšlel už nad příštím soupeřem.

Zápas 4. kola fotbalové I.A třídy, skupiny B, Horní Suchá - Stonava 0:4. Ke druhému souboji obou týmů v této sezoně dojde v sobotu 8. dubna na hřišti Stonavy, která je v čele tabulky.
Kam za fotbalem o Velikonocích v okrese: na boj o čelo druhé ligy, nebo na derby

Krajský přebor - 19. kolo:

Dolní Datyně - Háj ve Slezsku 1:2 (1:2)

Branky: 27. M. Cileček - 13. Lampa, 37. Urbančik. Rozhodčí: Novák - Revaj, Pasterčák. ŽK: Novotný, Rozsíval, Jaška - Krejčí. Diváci: 80.

Dolní Datyně: Jaška - Kučera, Novotný, Kudláček, Cenek, M. Cileček, Kaduch, Rozsíval (65. Masopust), Maršál, Střižík (65. Kodenko), Máša. Trenér: Petr Blejchař.


Načítám výsledky ...

Načítám tabulku ...