„Je to zklamání, i vzhledem k tomu průběhu hry. Na druhou stranu jsme to byli my, kdo musel dohánět a nutno říct, že Čeladná měla za stavu 2:1 šance na to zápas rozhodnout. Takže remíza je asi spravedlivá, ale moc rádi za ni nejsme. Více šancí jsme měli my,“ nehodnotil se výsledný bod lehce trenérovi Petrovic Václavu Štverkovi.

Jeho tým měl v první půli jasně více ze hry, jen Hanusek zahodil dvě tutovky, ale gól přece jen dal, když otevřel skóre zápasu. „Danka jsme museli tentokrát postavit do základu. Poprvé v sezoně. Nebyli lidi,“ vysvětlil trenér Štverka Hanuskovo zařazení od začátku utkání.

Možná se to ukázalo jako chyba, protože v předchozích případech dokázal Hanusek za jediný poločas rozhodnout dva zápasy svým hattrickem. „Já vím, ale nebylo zbytí. Kdyby šel Dan do druhé půle, věřím tomu, že by ten hattrick zase dal. Šance jsme měli a on by byl čerstvý. I tak je měl,“ vybavoval si Štverka.

Lokomotiva Petrovice (v modrém) uhrála v Čeladné jen remízu.Zdroj: Pavel Netolička

Smůla pro hosty byla, že Čeladná jim dala gól do šatny. „Chyba v rozehrávce a zbytečný gól. Dostali jsme soupeře zbůhdarma do hry,“ zlobil se Štverka.

Ve druhé půli už se hra vyrovnala a míč létal od šestnáctky k šestnáctce. „Bylo to na náhodu, domácí nám dali gól a pak byli hodně nepříjemní. Obával jsem se, že tady snad prohrajeme,“ nebylo v tu chvíli do zpěvu Štverkovi.

Naštěstí pro Lokomotivu stihl srovnat Ristovský a pak mohl Hanusek rozhodnout, jenže přestřelil odkrytou bránu. „Škoda, ale doplatili jsme na slabší produktivitu. Mohli jsme to rozhodnout v první půli, nestalo se a musíme vzít jen bod,“ zakončil petrovický trenér. 

Beskyd Čeladná – Lokomotiva Petrovice 2:2 (1:1)

Branky: 44. a 77. Valigůra – 27. Hanusek, 83. Ristovský. Rozhodčí: Potiorek – Slaný, Jurajda. ŽK: 3:3. Bez diváků.

Petrovice: Chmiel – Zielonka, Gill, Alman, Paduch – Ristovský, Hoffmann, Urban, Reichl – Vlachovič (76. Adámek), Hanusek. Trenér: Štverka.


Načítám tabulku ...
Dětmarovice (vpravo Derrick Mensah) se nadřely na další výhru, ale mají ji a v tabulce jsou už třetí.
Zahozené šance a vydřené body u posledního
Hrající trenér Těšíňanů Petr Joukl se diví. Jeho tým teď neustále prohrává.
Krize českotěšínských borců trvá. Sedmá prohra v řadě!