„Bohužel jsme zažili podobné zklamání. Vedeme 2:1, ale vedení do poločasu neudržíme, inkasujeme a posadíme soupeře do sedla. Samozřejmě, že kdybychom vedli delší dobu, vyvíjí se utkání úplně jinak,“ nebyl spokojen trenér Petrovic Václav Štverka.

Hosté srovnali z trestného kopu, který se asi dal chytat. Jenže podobně jako v Polomi gólman Svatoš nechytil nic navíc. „Je to tak, i když to na něj nechci házet. Hapruje nám defenzivní činnost obecně. Hráči nepřistupují k protihráčům včas, dávají jim hodně prostoru zpracovat si balon nebo vystřelit, což byl případ dalších gólů,“ dodal Štverka naštvaně.

Ani remíza nebyla domácím souzena. „Zase jsme začali ve druhé polovině utkání odcházet fyzicky. Pořád to stojí na tom, že se netrénuje tak, jak by se mělo. S tím ale já holt neudělám nic. Sami hráči musí chtít chodit na tréninky,“ pokrčil rameny Štverka.

Lokomotiva Petrovice – FK Krnov 2:4 (2:2)

Branky: 30. Ruisl, 33. Makula – 20. a 76. Sklenařík, 35. Machalický, 73. Teichmann. Rozhodčí: Viščor – Levinger, Jurajda. ŽK: 1:1. Diváci: 130.

Petrovice: Svatoš – M. Šiška, Gatnar (23. Motyčka), Gill, Paduch (81. Molnári) – Makula, Ruisl, Hoffmann, Urban, Ostáš (57. Adámek) – Vlachovič (57. Ristovský). Trenér: Štverka.

Fotbalisté Karviné (v bílém) remizovali s Třincem 1:1.
Poslední příprava. Karviná remizovala s Třincem
V sobotu byl v Havířově k vidění souboj hrajících trenérů, datyňského Pavla Cirkla (v zeleném) a českotěšínského Petra Joukla.
Souboj hrajících trenérů pro Joukla. Krásné Markovy nůžky nestačily