„Předvedli jsme diametrálně odlišný výkon od té poslední ostudy s Hlubinou (0:5) a sahali po třech bodech. Tentokrát musím hráče pochválit, bylo to běhavé, organizované, prosadili jsme se gólově,“ vypočítával trenér Těšíňanů Lubomír Luhový.

Poločas skončil sice bez branek, hosté však postupovali dvakrát sami na gólmana. Jednou Folwarczny, jednou Latocha. „Při našich kvalitách jsme něco z těch tutovek vytěžit mohli,“ uznal Luhový. „Ale i Háj měl šance. Stál proti nám kvalitní soupeř,“ doplnil.

Dolní Lutyni se ve vyšší soutěži nedaří.
Nováček z Lutyně po postupových oslavách vystřízlivěl

Vyzdvihl gradující výkon svého mužstva. „S přibývajícími minutami jsme se zlepšovali. Soupeř vedl, výsledek jsme ale otočili a dát třetí gól, asi bychom to už dotáhli. Nakonec jsme inkasovali od Daa, rozdílového hájeckého hráče, na něhož jsem kluky upozorňoval,“ mrzelo trochu Luhového.

Potěšily jej ale góly. Mladý Krucina se dokázal prosadit po čtyřminutovém pobytu na hřišti. „Ztráty bodů je škoda, ale výkon byl dobrý. Hráli jsme jednoduše, už neztráceli tolik balonů jako v první půli a zvýšili jsme podporu ofenzivy. Takto bych si to představoval,“ poznamenal Luhový směrem k hernímu představení svého týmu.

TJ Háj ve Slezsku – FK Český Těšín 2:2 (0:0)

Branky: 47. Komárek, 79. Dao – 50. Latocha, 66. Krucina. Rozhodčí: Šištík – Futerko, Takáč. ŽK: 0:1. Diváci: 90.

Č. Těšín: Pecha – Bolek, Lanc, Sostřonek, J. Zogata (62. Krucina) – Folwarczny, Nazareno, Šiška, Cieslar – S. Zogata, Latocha (89. Slowiaczek). Trenér: Luhový.

Celkem desetkrát se mohli radovat fotbalisté Petrovic v duelu s Šenovem.
Lokomotiva čepovala chutnou desítku
Havířovští hokejisté v sobotu uspěli.
AZ si připsal povinné body. Rozhodl v úvodu