Utkání pro domácí začalo nejhůře, jak mohlo. Pražané hned z první akce udeřili. Na levé straně hřiště odcentroval Vaníček, do jehož centru se krásně položil Koubek a hlavou poslal míč mimo dosah brankáře Berkovce.

Karvinští se z tohoto šoku vzpamatovávali postupně, ale ve 13. minutě se jim povedlo srovnat, když Wágner uklidil centr Čoliće do brány. Jenže asistent rozhodčího domácím odmával ofsajd…

Hokejisté uspěli na ledě Budějovic a vrátili sérii do Havířova.
AZ si vyšlápl na Motor a série se tak vrací do Havířova!

Klokani mohli vedení pojistit po čtvrthodině hry, kdy Reiter oslovil přihrávkou Pokorného, ten ale z deseti metrů nikým neatakován minul bránu.

Domácí se poté chopili iniciativy, ale naráželi na zformovanou defenzivu Bohemians, anebo je brzdily vlastní nepřesnosti. A protože Čolićův přímý kop skončil nad, udeřili zase hosté.

V 35. minutě Vaníček střílel, tečovaný balon přistál u nohou Dostála a ten prostřelil Berkovce. Domácí neměli ani štěstí – 0:2.

Karviná (v bílém) nezvládla další domácí utkání.Zdroj: Ivo Dudek

Ve zbytku poločasu se na domácí hráče snášel z ochozů pískot s nesmělým skandováním: „Hrnčár ven!“ To zesílilo poté, co domácí v nastaveném čase první půle obdrželi třetí gól.

Po rohovém kopu odcentroval Bartek přesně na hlavu Hůlky, kterého nechali domácí trestuhodně nekrytého.

Pavel Maslák se oženil. S přítelkyní Nellou čekají miminko.
Z „Másla“ už je ženáč. Vzal si přítelkyni Nellu

V poločasové pauze udělal karvinský trenér Norbert Hrnčár hned dvě změny. Na plac šli Budínský a Lingr, dolů zase Faško a Ba Loua.

V 55. minutě hlavičkoval po rohu Krivák k tyči, Fryšták byl připraven. Byla to zároveň poslední akce karvinského stopera, který následně uviděl za faul druhou žlutou kartu a tudíž červenou.

Zoufalí domácí vrhli všechny síly do útoku. Po centru Lingra hosté neodvrátili balon do bezpečí a střílel z voleje Čolić, jenže nepřesně.

Ilustrační foto
Volných míst na Karvinsku přibylo. Nejsou lidi?

Mimo pálil i Budínský a na víc se Karviná nezmohla. Klokani dotáhli zápas bez potíží do vítězného konce.

MFK Karviná – Bohemians Praha 1905 0:3 (0:3)

Branky: 3. Koubek, 35. Dostál, 45+2. Hůlka. Rozhodčí: Matějček – Blažej, Hock. ŽK: Krivák, Budínský, Čolić – Bartek, Vaníček. ČK: 57. Krivák (K). Diváci: 2336.

Karviná: Berkovec – Čolić, Krivák, Rundić, Djordjević – Moravec, Bukata, Faško (46. Budínský) – Ba Loua (46. Lingr), Wágner, Guba (60. Smrž). Trenér: Hrnčár.

Štafeta Jäklu z MČR v Ostravě, dole trenér Michal Broda.
Atleti zakončili halovou sezonu, vylepšovali osobáky
Jan Moravec a jeho spoluhráči se pokusí v sobotu konečně vyhrát.
Záložník Karviné Jan Moravec: Dcerka mě přivádí na jiné myšlenky
Oslavy MDŽ v Horní Suché, 8. března 2019.
OBRAZEM: Oslavy MDŽ v Horní Suché. Nechyběl bohatý program