Rozhodl o tom ligový výbor LFA (Ligové fotbalové asociace). Kluby to respektují včetně MFK Karviná, byť nad očekávaným rozhodnutím nijak nejásají. „Rozhodnutí akceptujeme, byť se bohužel dotýká i našeho domácího utkání se Spartou příští neděli, což měl být velký svátek a událost pro fanoušky. Ti ale na stadion nemohou. Už jsme přistoupili k úplnému zrušení prodeje vstupenek,“ informoval tiskový mluvčí MFK Karviná Adam Januszek.

„Během několika hodin se nám v úterý na duel se Spartou prodala stovka lístků, drtivá část přes prodejní síť Ticketportal. Evidujeme i několik prodaných vstupenek v Městském domě kultury,“ doplnila jej Pavla Žebroková z ticketingového oddělení klubu.

Co tedy nyní se zakoupenými vstupenkami? „Ti, kteří si je zakoupili z domova přes Ticketportal nemusí podnikat nic. Vrácení bude probíhat postupně, ale vzhledem k mimořádné situaci to může trvat i třicet dní. Kdo nakoupil vstupenky přímo na pobočkách Ticketportalu, musí přijít na stejnou pobočku a vstupenky vrátit. Stejná situace je i u fanoušků, kteří si vstupenky zakoupili v MěDK. Přijdou se vstupenkou a dostanou za ni peníze zpět,“ vysvětlila Žebroková.

Roman Hamrus (vpravo) a kapitán karvinských basketbalistů Lubomír Oswald. Mají i oni po sezoně?
Basketbalisté odložili play off
Světový badminton v Karviné nebude.
Badminton v Karviné nebude. Ztráty jdou do statisíců