„A řekl bych, že ten bod je i zasloužený. V první půli měl více ze hry soupeř, ve druhé zase my," zamyslel se nad spravedlivou dělbou bodů trenér albrechtických fotbalistů Tomáš Vychopeň.

Své hráče pochválil za solidní výkon ve druhé části. „Sice to pořád nebylo ono, protože pořád hrajeme tak nějak bez útoku systémem 4-4-0, kdy záložníci hrají v útoku a útočníci zase v záloze a všichni hrají všechno, ale už se to blížilo tomu, co jsme produkovali na jaře. Snad to bude v příštím utkání lepší a už od samého začátku," přeje si toužebně Vychopeň.

Baníkovci byli ve druhé části iniciativnější a srovnali gólem zkušeného Dorozla. V závěru měli navrch fyzicky.

Výsledný bod nejspíš potěšil albrechtické fotbalisty natolik, že se cestou zpátky zastavili na havířovských slavnostech a koupili trenérovi perníkové srdce s nápisem: Trenére, nebruč. Možná, aby na ně nebyl Tomáš Vychopeň tak přísný. „Manželka mi to doma pochopitelně vyčetla, že já jí srdíčko nekoupím nikdy, ale sám od hráčů takové pěkné dostanu," smál se Vychopeň.

Snad v týmu vydrží dobrá nálada i do neděle, kdy Baník hostí vedoucí Šenov.

Beskyd Čeladná – Baník Albrechtice 1:1 (1:0)

Branky: 31. Ulehla – 73. Dorozlo. Rozhodčí: Žvak. ŽK: 1:1. Diváci: 80.

Albrechtice: Hekera – T. Věčorek, A. Věčorek, Wojtyna, Žyla (46. Novák) – Pařík, Korzeniowski (46. Jan Kociolek), Dorozlo, Široký – Kroužek, Béreš (53. Śmiga, 75. Jakub Kociolek). Trenér: Tomáš Vychopeň.

Další zápas hrají Albrechtice v neděli s Šenovem.

Vážení čtenáři, Deník na svém webu nezveřejňuje celý obsah novin a celé znění všech článků. Ucelené zpravodajství z regionu, České republiky i zahraničí, kultury a sportu, a také rubriky zábavy, osobní inzerce nebo speciální přílohy najdete v tištěném vydání Vašeho deníku nebo ve zlevněné předplacené internetové verzi. Aplikaci e-paper najdete ve spodní části těchto webových stránek. Deník v plném znění takto můžete po připojení číst kdykoliv a kdekoliv na počítači nebo mobilním zařízení. Stránky i jednotlivé články můžete tisknout nebo archivovat.