Přitom se první poločas vyvíjel jasně v jejich prospěch. „Měl jsem z toho dobrý pocit. Soupeř je sice první, ale proti nám si toho moc nevytvořil. Vlastně jen jednu šanci," vybavil si trenér Albrechtic Tomáš Vychopeň šanci Valoška.

To na druhé straně toho bylo k vidění víc. Aktivita hostů nakonec došla naplnění ve 39. minutě, kdy skóroval Izaiáš. „Bohužel jsme vedení do přestávky neudrželi. Selhala komunikace mezi brankářem a obranou, podle mě jsme zbytečně moc vystoupili, za obranu nám sběhl Valošek a dal gól," litoval Vychopeň.

Ke smůle Albrechtic to nebylo jediné selhání zkušených hráčů. „Dneska musím pochválit mladé a pokárat zkušené borce jako jsou Dorozlo nebo Věčorek. Ti dnes vyrobili přímo školácké chyby, ale stane se. Možná je lepší, že se to sešlo v jednom zápase, než aby nás v jednom utkání potopila chyba Dorozla a v dalším zase Věčorka," zasmál se trpce Vychopeň.

Po změně stran neuznali rozhodčí gól Jana Kociolka pro ofsajd. Vzápětí se z tribuny z domácích řad ozvalo: Tak za tohle máš, lajnový, u nás slivovici!

Po zápase tak rozhodčí možná sbalil slivovici, zato Albrechtice si na cestu domů nezabalily ani bod. „Je to škoda, protože jsme tady měli na výhru. Ale soupeř byl maximálně produktivní a potrestal naše hrubky," zakončil Vchopeň.

AFC Veřovice – Baník Albrechtice 3:1 (1:1)

Branky: 41. a 68. Valošek, 78. vlastní Wojtyna – 39. Izaiáš. Rozhodčí: Beran. ŽK: 1:2. Diváci: 80.

Albrechtice: Hekera – Žyla, A. Věčorek, Kroužek, Wojtyna – Jakub Kociolek, Hromada, Dorozlo (73. Korzeniowski), Izaiáš – Jan Kociolek, Goj. Trenér: Tomáš Vychopeň.

Další zápas hrají Albrechtice v neděli s Frenštátem p. R.

Vážení čtenáři, Deník na svém webu nezveřejňuje celý obsah novin a celé znění všech článků. Ucelené zpravodajství z regionu, České republiky i zahraničí, kultury a sportu, a také rubriky zábavy, osobní inzerce nebo speciální přílohy najdete v tištěném vydání Vašeho deníku nebo ve zlevněné předplacené internetové verzi. Aplikaci e-paper najdete ve spodní části těchto webových stránek. Deník v plném znění takto můžete po připojení číst kdykoliv a kdekoliv na počítači nebo mobilním zařízení. Stránky i jednotlivé články můžete tisknout nebo archivovat.