TJ Raškovice – SK Stonava 2:1 (1:1)

„Podcenění a laxnost, to byly hlavní důvody naší prohry. Dneska to byl náš jasně nejhorší výkon na jaře, se kterým se svezli všichni hráči. Nikdo nevyčníval, nikdo nezvedl náš prapor," postěžoval si trenér Stonavy Miroslav Štěpánek.

Po úvodním oťukávání, kdy se oba soupeři testovali, co si zhruba mohou dovolit, se jako první osmělili hosté a po průniku Fraita a jeho tečované ráně vedli. Vzápětí mohl stonavský střelec přidat další gól, ale obloučkem trefil jen tyč.
„To byl dost možná rozhodující okamžik, protože za stavu 0:2 by se už domácím těžko dostávalo zpátky do zápasu," mínil zpětně trenér Štěpánek.

Raškovice vycítily šanci a ještě do přestávky srovnaly. Po změně stran přidaly druhý gól a hosté tak prohráli. „Byl to nezodpovědný přístup hráčů," pronesl naštvaně Štěpánek.

Branky: 42. vlastní Kurz, 51. z pen. Šalata – 29. Frait. Rozhodčí: Hubert, žluté karty: 5:2, diváci: 100.

Stonava: Mrozek – Kurz, Sochora, Martinčík, Hančin – Škuta, Maleňák, Kisel, Szczygiel – Pliska (69. Piskorz), Frait. Trenér: Miroslav Štěpánek.


Do trafiky už ráno pro Deník spěchat nemusíte. Přečtěte si své noviny v počítači, tabletu nebo mobilním telefonu. Nehádejte se s příbuznými o oblíbenou křížovku, ale vytiskněte si ji hned v několika exemplářích.

Vážení čtenáři, Deník na svém webu nezveřejňuje celý obsah novin a celé znění všech článků. Ucelené zpravodajství z regionu, České republiky i zahraničí, kultury a sportu, a také rubriky zábavy, osobní inzerce nebo speciální přílohy najdete v tištěném vydání Vašeho deníku nebo ve zlevněné předplacené internetové verzi. Aplikaci e-paper najdete ve spodní části těchto webových stránek. Deník v plném znění takto můžete po připojení číst kdykoliv a kdekoliv na počítači nebo mobilním zařízení. Stránky i jednotlivé články můžete tisknout nebo archivovat.