Jiskra Rýmařov – MFK OKD Karviná B 1:1 (0:0)

Domácí v roli outsidera zodpovědně bránili a snažili se hlavně neinkasovat. To jim vydrželo téměř hodinu. V první půli přežili se štěstím šanci Perůtky a jinak se nic nedělo.

Až v 58. minutě se probil do vápna Presl, při pokusu o střelu byl faulován a kopala se penalta, kterou kapitán Martin Janík bez problémů proměnil – 0:1. Následovaly dvě další nebezpečné rány Presla, ale pokaždé proti nim zasáhl výtečný gólman domácích.

„Do vedoucí branky jsme nehráli dostatečně kvalitně. Vázly nám hlavně kombinace. Po té penaltě jsme se zlepšili, vytvořili si další šance a měli hru po kontrolou. Soupeř, dá se říci, odpadl. Jenže rozhodlo to, že jsme nedokázali po našem vedení přidat druhý gól. Pořád to bylo jen 1:0, a to je stav, který vám nezaručí nic," rekapituloval duel trenér Bernady.

V 72. minutě se prosadil hlavou Šašinka a ve zbytku utkání už Karvinští neuspěli.

Branky: 72. Šašinka – 58. z pen. Janík. Rozhodčí: Futerko, žluté karty: 1:2, diváci: 100.

Karviná B: Hájek – Skácelík, Mráz (46. Ruisl), Škahić, Bartošák (83. Zielonka) – Koutný, Janík, Perůtka, Kubiena (35. Kratka) – Presl, Egermajer. Trenér: Tomáš Bernady.

Do trafiky už ráno pro Deník spěchat nemusíte. Přečtěte si své noviny v počítači, tabletu nebo mobilním telefonu. Nehádejte se s příbuznými o oblíbenou křížovku, ale vytiskněte si ji hned v několika exemplářích.

Vážení čtenáři, Deník na svém webu nezveřejňuje celý obsah novin a celé znění všech článků. Ucelené zpravodajství z regionu, České republiky i zahraničí, kultury a sportu, a také rubriky zábavy, osobní inzerce nebo speciální přílohy najdete v tištěném vydání Vašeho deníku nebo ve zlevněné předplacené internetové verzi. Aplikaci e-paper najdete ve spodní části těchto webových stránek. Deník v plném znění takto můžete po připojení číst kdykoliv a kdekoliv na počítači nebo mobilním zařízení. Stránky i jednotlivé články můžete tisknout nebo archivovat.