Diváci na petřkovickém stadionku sledovali hodně průměrný fotbal. „Přišlo mi, jako by na nás sedla jarní únava. Proti Vítkovicím jsme byli aktivnější. Tady působili mnohem živějším dojmem domácí, ale ani oni si nevypracovali téměř žádné šance. Oba góly jsme dostali po rozích," rekapituloval porážku číslo 2 v jarním bohumínském programu trenér mužstva Marek Poštulka.

Oba góly dostali hosté po rohových kopech, sami nastřelili Segetem tyčku. Branky se dočkali až po změně stran. Radost trenéru Poštulkovi udělal synovec Patrik, ale na jeho snížení na 2:1 už nikdo nezareagoval a Petřkovice tři body uhájily.

„Jak říkám, fotbal nic moc, my jsme si nedovedli třikrát za sebou přesně přihrát. Soupeř byl aktivnější, ale kromě gólů nás taky neohrozil. Momentálně nás sužují zranění. Ani jsem neměl kým vystřídat. Musíme se holt připravit na Heřmanice a už konečně vyhrát, jinak to začne vypadat nebezpečně," tuší případné problémy Marek Poštulka.

Odra Petřkovice – FK Bohumín 2:1 (1:0)

Branky: 40. a 60. Staněk – 71. P. Poštulka. Rozhodčí: Černoevič. ŽK: 3:1. Diváci: 158.

Bohumín: Gladiš – P. Poštulka, Šiška, Košťál, Seget – Musil, Górniok, Kubinski, Šindler – Socha, Jatagandzidis. Trenér: Marek Poštulka.

Vážení čtenáři, Deník na svém webu nezveřejňuje celý obsah novin a celé znění všech článků. Ucelené zpravodajství z regionu, České republiky i zahraničí, kultury a sportu, a také rubriky zábavy, osobní inzerce nebo speciální přílohy najdete v tištěném vydání Vašeho deníku nebo ve zlevněné předplacené internetové verzi. Aplikaci e-paper najdete ve spodní části těchto webových stránek. Deník v plném znění takto můžete po připojení číst kdykoliv a kdekoliv na počítači nebo mobilním zařízení. Stránky i jednotlivé články můžete tisknout nebo archivovat.