Tým trenéra Aleše Neuwirtha si třemi body pomohl k průběžnému dvanáctému místu. „Skoro si troufnu tvrdit, že to jsou doslova zlaté body, protože v prvních dvou kolech týmy pod námi bodovaly, a pokud bychom zápas s Kravařemi nezvládli, mohlo to být už nahnuté," upozornil Neuwirth.

Jeho tým musel dohánět ztrátu, ale ještě do přestávky srovnal Jatagandzidis. „To bylo hodně důležité, protože poločasový stav 1:1 je rozhodně příznivější než 0:1. Stále to bylo otevřené. V šatně jsme si tak mohli něco říct k taktice a za druhou půli musím kluky opravdu pochválit, protože to vypadalo podle našich představ," vykládal trenér Bohumína.

Domácí měli navrch, vytvořili si několik šancí, nejvíc z jedné pokračující akce, kdy Ciesarik trefil tyč, odražený balon napálil Věčorek do klubka hráčů před sebou a další dorážku nasměroval Szkuta nad bránu. „Ale byly i další šance, Jata mohl dát třeba hattrick, ale co si nedá na levačku, to jde vedle," zasmál se Aleš Neuwirth.

Nakonec právě Jatagandzidis vystřelil Bohumínu svou druhou trefou důležité tři body a domácí mohli slavit.

FK Bohumín – SK Kravaře 2:1 (1:1)

Branky: 28. a 60. Jatagandzidis – 23. Matyášek, Rozhodčí: Zelník. ŽK: 1:1. Diváci: 120.

Bohumín: Gladiš – Poštulka, Šiška, Socha, Košťál – Szkuta (88. Galusek), Kubinski, Věčorek, Ciesarik (70. Seget), Gorniok (82. Kloda) – Jatagandzidis. Trenér: Aleš Neuwirth.