„Už posledně doma s Dětmarovicemi to vypadalo hodně slušně a dnes v prvním poločase to byl asi náš nejlepší výkon. Tedy ne asi, ale určitě. Druhá půle už byla horší, ale s výkonem jsem hodně spokojen," líbila se Poštulkovi herní produkce Bosporu.

Hosté totiž Frenštátu balon moc nepůjčovali, přesně kombinovali a vytvářeli si spoustu šancí. Jen Jatagandzidis měl tři. „Z toho měl určitě něco proměnit, pak by se nám hrálo ještě lépe," zalitoval Poštulka.

Smůlu měl levý bek Bohumína Lukáš Kalous. Jednu šanci nedal, pak ještě trefil tyčku. „Škoda té chybějící branky, ta by naši převahu jen stvrdila. Po změně stran nám paradoxně uškodilo vyloučení domácího hráče (Blažka). My to proti deseti moc neumíme, hůř se nám hraje," porovnával bohumínský trenér.

I proto vyzněla závěrečná půlhodina utkání ze strany Bosporu nevýrazně, i když pořád byli jeho hráči více na balonu. „Ta hra už nějak vypadala, kluci si to dali po zemi, byla tam mezihra i finální přihrávka. Dalo se na to dívat, takže výkon je rozhodně povzbuzením do pokračování soutěže. Předtím jsme hráli hrozně, ale sbírali body, teď jsme hráli velmi dobře a máme jen remízu. Člověk se ani pořádně nemůže rozhodnout, co by si měl vybrat," usmíval se Marek Poštulka.

Beskyd Frenštát p. R. – Bospor Bohumín 0:0

Rozhodčí: Dudek – Svoboda, Matějek. ŽK: 3:3. ČK: 61. Blažek (F). Diváci: 200.

Bohumín: Švrčina – P. Poštulka, Socha, Košťál, Kalous (46. Kurušta) – Sittek, Vaclík, Kubinski (89. Šipula), Baculák – Ferenc (52. Šiška), Jatagandzidis (78. Opic). Trenér: Marek Poštulka.