Ještě než se k něčemu podstatnému dostali, zmrazila je branka z penalty, které předcházela chyba v obraně a následný faul brankáře Burgerta, který byl však u míče později než domácí Chrašč.

Havířované se po inkasované brance pokoušeli zvednout, na srovnání ale nedosáhli. Hra se odehrávala více mezi šestnáctkami a teprve na konci poločasu se ocitl havířovský Ftáček ve vyložené šanci, ale špatně zpracoval míč.

Petřvald šel hned zkraje druhé půle do vedení 2:0 po výstavní bombě Jaščičáka do vinklu a to byl asi zlom v utkání. „Asi ano. My jsme totiž začali po přestávce velmi aktivně, kombinovali jsme a dostali se až před bránu soupeře. Místo, abychom dali gól na 1:1, tak jsme dostali druhý," zalitoval trenér ČSAD Radomír Zábranský.

Potom se hra více rozdrobila, hosté se neustále snažili s výsledkem něco udělat, tlačili se dopředu, ale nepočínali si přesně a domácí hrozili z brejků, z nichž také vytěžili poslední branku. „Jsme zklamaní. Nastoupili jsme již s uzdraveným Přečkem, jenže zase bez zraněného Kulhánka a Pastrňáka. Nezastírám, že jsme sem přijeli bodovat, ale první branka z penalty nás dost srazila a když jsme se k něčemu ve druhé půlce nadechovali, tak jsme dostali druhou branku," rekapituloval trenér Zábranský.

TJ Petřvald na Moravě – ČSAD Havířov 3:0 (1:0)

Branky: 4. z pen. Válek, 58. Jaščišák, 85. Jaroš. Rozhodčí: Beran. ŽK:1:2. Diváci: 50.

Havířov: Burgert – Šlachta (68. Sobek), Kaleta, Přeček, Hanl – Vala (73. Rozsíval), Klus, Čopák, Ftáček (86. Šrámek) – Kociolek, Laurenčík. Trenér: Radomír Zábranský.

Vážení čtenáři, Deník na svém webu nezveřejňuje celý obsah novin a celé znění všech článků. Ucelené zpravodajství z regionu, České republiky i zahraničí, kultury a sportu, a také rubriky zábavy, osobní inzerce nebo speciální přílohy najdete v tištěném vydání Vašeho deníku nebo ve zlevněné předplacené internetové verzi. Aplikaci e-paper najdete ve spodní části těchto webových stránek. Deník v plném znění takto můžete po připojení číst kdykoliv a kdekoliv na počítači nebo mobilním zařízení. Stránky i jednotlivé články můžete tisknout nebo archivovat.