Svěřenci trenéra Josefa Jadrného si zahráli „bago“, měli utkání pod kontrolou a konečně uhráli vzadu nulu, čímž jistě potěšili svého trenéra, který si na precizní práci směrem dozadu zakládá.

„Máme za sebou takřka bezproblémový zápas. Pomohli jsme si dobrým startem, brzký gól chlapce uklidnil. Dá se říct, že to bylo pohodové vítězství a mělo být určitě ještě vyšší, protože jsme soupeře přehráli ve všech směrech. Akorát mě mrzí odstoupení našich krajních záložníků. Jak Macko, tak Uher museli odstoupit pro zranění, ale snad to nebude nic vážného a na Bruntál se dají dohromady,“ přál by si Jadrný.

Jablonec je týmem jara. Překvapí jej trápící se Karviná?
Pokus o zázrak v Jablonci

Do hry místo jedněch mladíků poslal druhé. Než si hra sedla, tak to zhruba deset minut trvalo, ale pak se domácí zase rozehráli k solidnímu výkonu.

I začátek druhé půle jim přinesl branku. „To se pak hned jinak hraje. Nechci snižovat kvality Frenštátu, ale zatím to byl náš nejslabší jarní soupeř. Nevybavuji si nějakou jeho šanci. Naopak my jich měli plno, ani jsem to pak už nepočítal,“ dodal Jadrný.

Ilustrační snímek.
Dobrovolní hasiči změří síly

Opět se gólově prosadil Tomáš, který ukazuje, jakým přínosem pro mužstvo je. Dětmarovice se za stavu 3:0 už nikam nehnaly a dohrály zápas s balonem na svých kopačkách. Soustředí se teď hlavně na klíčové utkání v Bruntále. „Jedeme tam s cílem minimálně neprohrát. Chceme mít v závěru soutěže klid a vše ve vlastních rukách,“ vyhlásil Jadrný jasný a jednoduchý cíl.

SK Dětmarovice – Beskyd Frenštát p. R. 3:0 (1:0)

Branky: 4. Ristovský, 48. z pen. Škuta, 53. Tomáš. Rozhodčí: Ochodek – Švec, Opěla. ŽK: 0:3. Diváci: 120.

Dětmarovice: Kotrla – Derík, Hrtánek, Mleziva, Holý – Škuta, Kurušta – Uher (46. Nitka), Ristovský (72. Siekiera), Macko (40. Zahatlan) – Tomáš (79. Popek). Trenér: Josef Jadrný.

Těšíňané mají další bod do záchranářských prací.
Bitva záchranářů dopadla smírem