První poločas nenabídnul žádnou velkou podívanou, oba týmy se snažily na nerovném terénu o co nejjednodušší přechod před bránu soupeře a většina akcí spíše končila před oběma šestnáctkami. Góly začaly padat až po změně stran a k lítosti místních příznivců všechny do havířovské sítě.

Dva góly byly sporné a staly se po zápase předmětem debat. „Není k tomu co říci. První branka přišla při ztrátě míče, kde se mělo zřejmě pískat, druhá byla z ofsajdu. Pak jsme museli hru otevřít a inkasovali další branky. Leží na nás deka a pereme se sami se sebou a bohužel často i s nepřízní rozhodčích. V téhle soutěži si pak člověk připadá za vola, protože nemůže ovlivnit něco, co je už předem dané," naznačil havířovský kouč Radomír Zábranský, jemuž se nelíbí delegace rozhodčích na zápasy jeho týmu.

„Některé jsou opravdu prapodivné, jako například v Šenově nebo dnes doma. Je pak těžké jakkoliv motivovat hráče a držet je na uzdě, když sami vidí, co se děje. V téhle soutěži nejsme prostě vyvolení, a pokud mnohdy dokážu kritizovat své svěřence, tak si nebudu brát ani servítky před ubohostí některých rozhodčích, které zajímá jen honorář a z pravidel si dělají holubník," čertil se trenér Zábranský.

ČSAD Havířov – AFC Veřovice 0:4 (0:0)

Branky: 55. Košelík, 63. Černoch, 79. Valošek, 85. Matuš. Rozhodčí: Chýlek. ŽK: 4:3. Diváci: 110.

ČSAD: Ryšánek – Kulhánek (70. Chmiel), Kaleta, Oliva, Čermák – Čopák, Vala (66. Pastrňák), Hánl (67. Rozsíval), Laurenčík – Klus, Sobek (67. Ditrich). Trenér: Radomír Zábranský.

Další zápas hraje Havířov v sobotu ve Vratimově.

Vážení čtenáři, Deník na svém webu nezveřejňuje celý obsah novin a celé znění všech článků. Ucelené zpravodajství z regionu, České republiky i zahraničí, kultury a sportu, a také rubriky zábavy, osobní inzerce nebo speciální přílohy najdete v tištěném vydání Vašeho deníku nebo ve zlevněné předplacené internetové verzi. Aplikaci e-paper najdete ve spodní části těchto webových stránek. Deník v plném znění takto můžete po připojení číst kdykoliv a kdekoliv na počítači nebo mobilním zařízení. Stránky i jednotlivé články můžete tisknout nebo archivovat.