Po úvodním propadáku s Pustou Polomí si svěřenci trenéra Miroslava Čopjaka dojeli pro bod do Háje ve Slezsku, který dokáže být v domácím prostředí velmi nepříjemným protivníkem. „To jsme věděli a také se to potvrdilo. Hodně nám pomohlo, že prostor pod hrotem zabezpečili Maleňák s Giňou, kterého jsem proti Polomi ještě nemohl postavit. To jsou oba běhaví kluci, svůj prostor si ohlídali," ozřejmil zkušený stratég na dětmarovické lavičce Miroslav Čopjak.

I když je Háj doma velmi silný, k vítězství měl blíže dětmarovický kolektiv. V obraně si počínal jistě, dovolil domácím jen dvě šance. Sám si jich vytvořil pět. „To proměňování je jediné, s čím nemůžeme být spokojeni. Třeba Beilner měl v zápase tři stoprocentní tutovky, ale neskóroval ani po situaci, kdy mu brankář ležel na zemi a on byl pět metrů od brány," zalitoval trenér Čopjak.

TJ Háj ve Slezsku – SK Dětmarovice 0:0

Rozhodčí: Tomšík, žluté karty: 1:1, diváci: 126.

Dětmarovice: Gradek – Škuláň, Pastucha, Punčochář, Karkoška – Schimke (69. Krčmařík), Špička, Beilner – Maleňák, Gina – Matušík (81. Martinček). Trenér: Miroslav Čopjak.

Další zápas hrají Dětmarovice v sobotu s Frýdkem-Místkem B.


#flash|https://g.denik.cz/73/83/denik_tisk.swf|500|115|denik_tisk#