Moravan Oldřišov – SK Dětmarovice 0:5 (0:4)

Trenér mužstva Petr Czyž nabádal své svěřence hlavně k tomu, aby soupeře nepodcenili, pokud možno mu hned ze startu dali pár gólů a dohráli utkání v klidu. Hráči jeho vizi naplnili.

„Dali jsme opravdu brzké góly, konečně se prosadili i oba naši hrotoví útočníci Punčochář s Gojem, takže spokojenost," hlásil po zápase Czyž.

Punčochářovi rozhodčí dokonce neuznali jeho další trefu pro domnělý ofsajd. „Který ale nebyl. Michal byl v šatně trochu naštvaný, že mu sudí odepřeli čistý hattrick, ale naštěstí jsme v té době už vedli o čtyři góly, takže mu to tolik nevadilo," nechal trenér Czyž nahlédnout do dětmarovické kabiny.

Branky: 11. a 16. Punčochář, 25. Goj, 34. Schimke, 72. Novák. Rozhodčí: Galásek, žluté karty: 1:1, diváci: 100.

Dětmarovice: Gradek – Škuláň, Prčík, Aniol, Karkoška – Schimke (76. Ligocký), Matušík (46. Pastucha), Špička, Beilner – Punčochář, Goj (65. Novák). Trenér: Petr Czyž.

Další zápas hrají Dětmarovice v sobotu s Hájem ve Slezsku.

Do trafiky už ráno pro Deník spěchat nemusíte. Přečtěte si své noviny v počítači, tabletu nebo mobilním telefonu. Nehádejte se s příbuznými o oblíbenou křížovku, ale vytiskněte si ji hned v několika exemplářích.

Vážení čtenáři, Deník na svém webu nezveřejňuje celý obsah novin a celé znění všech článků. Ucelené zpravodajství z regionu, České republiky i zahraničí, kultury a sportu, a také rubriky zábavy, osobní inzerce nebo speciální přílohy najdete v tištěném vydání Vašeho deníku nebo ve zlevněné předplacené internetové verzi. Aplikaci e-paper najdete ve spodní části těchto webových stránek. Deník v plném znění takto můžete po připojení číst kdykoliv a kdekoliv na počítači nebo mobilním zařízení. Stránky i jednotlivé články můžete tisknout nebo archivovat.