„Náš výkon byl špatný. Cením si aspoň toho, že kluci dokázali otočit nepříznivý stav,“ poznamenal trenér Dětmarovic Josef Jadrný, který tak trochu tušil, že proti soupeřům ze spodku tabulky to nemusí být ono.

„To jsou úplně jiné zápasy, které se hrají jinak. V předchozích případech jsem byl doslova nadšen z našeho výkonu, teď jsme se vrátili zase na zem,“ přiznal Jadrný.

Dětmarovice v Šenově sice vedly, ale herně jim to drhlo a do poločasu odcházeli spokojenější domácí. „Byly tam šance, ale neřešili jsme je dobře a vzadu nám to moc nefungovalo. Byla tam nedorozumění, chyby, po kterých jsme inkasovali,“ vykládal trenér Dětmarovic.

Jeho tým zabral až po přestávce, kdy důrazem a větším odhodláním obrátil z 2:1 na 2:4. „Lehkost nám scházela, ale zase jsme to ubojovali. Taková vítězství jsou mnohdy cennější, než když během zápasu nemusíte řešit žádnou svízelnou situaci a v pohodě vyhrajete,“ cenil si tří bodů Josef Jadrný.

Herně nepovedený zápas tak Dětmarovičtí hází za hlavu a v sobotu proti Vratimovu se pokusí vrátit na fotbalovou notu. „Snad to nebude zase tak upracované,“ přeje si Jadrný. 

SK Šenov – SK Dětmarovice 2:4 (2:1)

Branky: 26. Stařičný, 44. z pen. Hanauer – 15. Tomáš, 61. Hrtánek, 79. Macko, 83. Ristovský. Rozhodčí: Ochodek – Svoboda, Jurajda. ŽK: 1:4. Diváci: 130.

Dětmarovice: Kotrla – Derík, Hrtánek, Mleziva, Holý – Škuta, Siekiera (65. Ristovský) – Uher (89. Nitka), Kurušta, Macko (89. Kondziolka) – Tomáš (90. Popek). Trenér: Josef Jadrný.