„Byli jsme rádi, že jsme to mohli odehrát hned. Aspoň to máme za sebou," byl trenér Dětmarovic Martin Špička rád, že jeho tým nečekala tak dlouhá prodleva.

Zato jej čekal houževnatý protivník. Šenov je sice poslední a sestup jej asi nemine, ale v Dětmarovicích předvedl velmi dobrý výkon. „Vůbec to nebylo lehké. Šenov zlobil, byl nebezpečný," uznal Špička.

Bednář navíc poslal hosty do vedení. Dětmarovice ale měly rozdílového hráče, a tím byl Lukan. Bezprostředně po šenovském gólu vyrovnal, po přestávce dal vítězný gól. „Ale nadřeli jsme se. Šenov si vytvořil šance, mohl dát klidně druhý gól a měli bychom ještě větší problémy. Ustáli jsme to," oddechl si Špička, který měl kromě soupeře obavy i z terénu. „Nevěděli jsme, jestli bude hřiště tak brzy v pořádku, ale bylo. Pořadatelé odvedli kvalitní práci," dodal Špička.

SK Dětmarovice – SK Šenov 3:1 (1:1)

Branky: 25. a 60. Lukan, 76. Beilner – 24. Bednář. Rozhodčí: Slaminka. ŽK: 1:1. Diváci: 200.

Dětmarovice: Polách – Schimke (79. Ligocký), Zielonka, Hrdlička, Holý – Maleňák, Šrámek, Matušík (60. Beilner) – Kadlčák (68. Derík), Egermajer (55. Weglorz), Lukan (65. Szkuta). Trenér: Martin Špička.