„Je to v krátké době už podruhé. Nezvládáme klíčové zápasy. Vždy, když máme možnost se v tabulce posunout výše, zklameme," připomněl nedávný nezdar v Čeladné trenér Lutyně Lubomír Begany.

Na omluvu hráčů je třeba podotknout, že v obou případech se jednalo o zápas venku, ale to bude o víkendu ten ve Starém Městě také a ještě mnohem klíčovější. „Tento týden si můžeme hodně pomoct a také hodně ztratit," vzhlíží trenér Begany k derby s Albrechticemi a následnému duelu ve Starém Městě s nadějemi.

Ty naopak jeho tým v Petřvaldu rychle ztratil. „Obrana měla špatný den. Zvláště Twrdý přes kterého šly dva góly," připustil Begany. Do poločasu inkasovali jeho svěřenci dvakrát, po půli dokonce třikrát. Sami neproměnili dvě šance Aksteinerem.

„Pak už jsem věděl, že je to špatné. Tenhle zápas nám vyloženě nevyšel. Sám jsem ho ještě nerozdýchal," připustil trenér Begany.

TJ Petřvald na Moravě – Sokol Dolní Lutyně 5:0 (2:0)

Branky: 15., 59. a 74. V. Jaroš, 28. a 76. Huvar. Rozhodčí: Neděla. ŽK: 1:1. Diváci: 50.

D. Lutyně: Šajer – Vávra, Szkuta, Twrdý (37. Kudlík) – Hanusek – Bačo (86. Korč), Pěgřim, Vanečko, Malík – Aksteiner (79. Štefanka), Havlásek. Trenér: Lubomír Begany.

Další zápas hraje Dolní Lutyně ve čtvrtek s Albrechticemi.


Vážení čtenáři, Deník na svém webu nezveřejňuje celý obsah novin a celé znění všech článků. Ucelené zpravodajství z regionu, České republiky i zahraničí, kultury a sportu, a také rubriky zábavy, osobní inzerce nebo speciální přílohy najdete v tištěném vydání Vašeho deníku nebo ve zlevněné předplacené internetové verzi. Aplikaci e-paper najdete ve spodní části těchto webových stránek. Deník v plném znění takto můžete po připojení číst kdykoliv a kdekoliv na počítači nebo mobilním zařízení. Stránky i jednotlivé články můžete tisknout nebo archivovat.