„Dali jsme příležitost dalším hráčům kádru a musím říct, že někteří se jí zhostili velmi dobře. Na hráčích byl vidět pohyb, dokázali si vytvořit zajímavé šance, ale v koncovce to nebylo ono. Zejména ve druhém poločase jsme se do šancí dostávali po rychlých brejcích, které se nepodařilo dotáhnout do finální podoby. Je to škoda, klukům by to pomohlo zejména psychicky," řekl po utkání trenér Josef Mazura.

Ten do hry nenasadil Cika, Hottka, Mikulu, Hoffmanna, Eismanna, Knötiga či Mišinského, tedy hráče, kteří by měli mít místo v sestavě jisté a jistě si zahrají generálku v Uherském Hradišti.

MFK OKD Karviná – FK Mikulovice 3:1 (2:1)

Branky: 21. z pen. Vladavič, 37. Timm, 82. Legierski – 38. Chlebek.

Karviná: Pindroch – O. Cverna, V. Cverna (60. Jovanovič), Uvíra (60. Knötig), Sobala – Limanovský (60. Fulnek), Svatonský (60. Fiala), Gonda (72. Vaněk), Fischer (60. Vaclík) – Vladavič, Timm (63. Legierski).

V předposledním přípravném utkání remizovali Karvinští s účastníkem I. polské ligy Chorzówem bez branek, když měli více brankových šancí.

Ruch Chorzów – MFK OKD Karviná 0:0

Karviná: Paleček – Hoffmann (46. Uvíra), Jovanovič (77. V. Cverna), Mikula, Knötig (60. O. Cverna) – Ciku (77. Svatonský), Vaněk, Hottek (77. Gonda), Eismann (60. Fiala) – Prokeš (77. Legierski), Mišinský (60. Fischer).