Třemi góly se blýskl útočník Havířova Tomasz Gomola a Havířovští tak zažívají skvělý start do nového soutěžního ročníku. Vzpomněli si na úvod sezony 2013/14, kdy také vytěžili z prvních dvou zápasů plný počet bodů. To vyhráli v Šumperku a porazili Valašské Meziříčí.

„Věřím, že to bude pokračovat. Ale je to teprve začátek, jsou odehrána pouhá dvě kola, a tak z toho nemůžeme nic bližšího usuzovat," zůstává pevně na zemi hrající kouč Indiánů Miroslav Matušovič.

Zápas samotný označil jako vyrovnaný. „Polom hrála dobře, hlavně ve středu pole si držela balon a zbytečně nám ho nepůjčovala. Má tam šikovné fotbalisty, třeba bratry Kundrátkovy," všiml si Matušovič.

Jeho tým měl zase Tomasze Gomolu, který byl střelecky produktivní. Z šancí na obou stranách profitovali více domácí. „Nebyl to žádný parádní výkon, ale výhra mě těší hlavně kvůli lidem, kterým jsme snad půl roku nenabídli domácí vítězství," byl rád za havířovské fanoušky Miroslav Matušovič.

MFK Havířov – SC Pustá Polom 3:1 (2:1)

Branky: 16., 37. a 61. Gomola – 41. Kužel. Rozhodčí: Mankovecký – Lysák, Škrobák. ŽK: 1:3. ČK: 60. Poštulka (P). Diváci: 206.

Havířov: Směták – Lisický, K. Skoupý, Cigánek, L. Skoupý – Wojnar (56. Švábík), Zupko – Omasta, Matušovič (84. Cenek), Uher – Gomola (75. Rozsíval). Trenér: Miroslav Matušovič.

Vážení čtenáři, Deník na svém webu většinou nezveřejňuje kompletní obsah novin a celé znění všech článků. Ucelené zpravodajství z regionu, domova i zahraničí, kultury a sportu, a také rubriky zábavy, osobní inzerce nebo speciální přílohy najdete v tištěném vydání Deníku, anebo ve zlevněné předplacené internetové verzi.
Aplikaci e-paper (elektronické vydání novin) najdete ve spodní části těchto webových stránek. Po připojení si pak můžete Deník v plném znění přečíst kdykoliv a kdekoliv na počítači nebo mobilním zařízení. Stránky i jednotlivé články můžete tisknout nebo archivovat.