Naposledy nedaly svěřenkyně zkušeného trenéra Radomíra Zábranského šanci v tabulce třetímu(!) Pržnu. I to dokumentuje letošní jasnou dominanci havířovského souboru v této soutěži. Třetí liga bude hráčkám slušet.

Zápas s Pržnem rozhodly Havířovanky už v první půli, kdy daly pět gólů. „Bylo vidět, že se holky fotbalem opět bavily. Chtěly potěšit i naše diváky. Spousta akcí je nacvičených a chtěných, nehrajeme na náhodu. Holky to odjezdily se vším všudy a soupeře nešetřily," usmíval se trenér Zábranský, spokojený s průběhem první půle.

Do té druhé nastoupily domácí hráčky stejně aktivně jako v úvodu. Neustále se tlačily před bránu Pržna, ale spoustu šancí jim pochytala výborná brankářka Skočovská. Padly už jen dva góly.

„Nevadí, důležité bylo, že se holky do těch šancí dostaly. Důležitý je pro mě herní výkon," ubezpečil trenér Zábranský.

Gascontrol Havířov – SK Pržno 7:0 (5:0)

Branky: 2. Míčková, 9. Fukalová, 29. Volfová, 33. Antalíková, 45. Porembská, 69. vlastní Stančíková, 87. Vítková. Rozhodčí: Szkuta. Bez ŽK. Diváci: 40.

Havířov: Kosňovská – Motlochová, Porembská, Kuzníková, Waszutová – Antalíková, Vítková, Fukalová, Maláčová (60. Krokoszová) – Volfová (75. Holáňová), Míčková (85. Cibíková). Trenér: Radomír Zábranský.