„Ten týden byl pro nás docela dlouhý. Po tom nepříjemném výsledku by nejraději kluci hráli hned po zápase s cílem to odčinit. Takto jsme museli čekat, ale získali jsme čas zapracovat na věcech, které nám v Rýmařově nešly," prozradil Deníku trenér MFK Havířov Miroslav Matušovič.

Ten už předem avizoval, že sestava, která zpackala zápas v Rýmařově, dostane šanci debakl napravit, a tak do ní příliš nezasahoval. A přestože domácí prohrávali a jejich hra nebyla bůhvíjaká, slavili nakonec výhru.

„Cením si toho, že jsme dokázali výsledek otočit. Počítají se ty body. Třeba v Rýmařově jsme herně vypadali lépe, což je paradox, ale je lepší vybojovat si výhru, než hrát dobře a nemít nic," zakončil Matušovič.

MFK Havířov – TJ Valašské Meziříčí 2:1 (0:0)

Branky: 60. Skoupý, 68. Racko – 50. Výmola. Rozhodčí: Galásek. ŽK: 0:1. Diváci: 200.

Havířov: Směták – Večeřa, Hottek, Wojnar, Skoupý – Omasta, Matušovič, Cenek (74. Valla), Babič (56. Trmal), Förster – Racko (77. Pištěk). Trenér: Miroslav Matušovič.

Další zápas hraje Havířov v neděli ve Slavičíně.

Vážení čtenáři, Deník na svém webu nezveřejňuje celý obsah novin a celé znění všech článků. Ucelené zpravodajství z regionu, České republiky i zahraničí, kultury a sportu, a také rubriky zábavy, osobní inzerce nebo speciální přílohy najdete v tištěném vydání Vašeho deníku nebo ve zlevněné předplacené internetové verzi. Aplikaci e-paper najdete ve spodní části těchto webových stránek. Deník v plném znění takto můžete po připojení číst kdykoliv a kdekoliv na počítači nebo mobilním zařízení. Stránky i jednotlivé články můžete tisknout nebo archivovat.