Z konečného stavu 1:0 pro Depos hosté z Hnojníku nadšeni nebyli. Odjížděli domů bez bodů a jejich situace na předposledním místě se v boji o udržení mírně zkomplikovala. „Jestli jsme tady přijeli pro nějaké body, tak náš výkon tomu vůbec neodpovídal. Zápas jsme nezvládli po taktické stránce, tím pádem je výsledek takový, jaký je. Určitě toho litujeme. Body nám budou chybět. Ještě nás čekají dva zápasy, doufám, že je zvládneme," poznamenal hráč Hnojníku Lukáš Kušnírák.

A domácí? „Nám už prakticky v posledních čtyřech kolech o nic nejde, jen dohráváme sezonu. Na týmu je vidět, že od podzimu posílil a myslím, že šlo o vyrovnaný zápas. Měli jsme víc štěstí, dali jsme jednu branku, a ta rozhodla. Šance však byly na obou stranách," zhodnotil zápas domácí záložník Petr Stachel.

Že byli hráči Horní Suché o trochu lepší, to si myslí i ikona hornosušského klubu Ivan Marini, jeho předseda a jak sám v legraci říká, i kondiční trenér. „Na hostech bylo vidět, že moc chtěli bodovat. Zaznamenal jsem chyby jak u hráčů, tak u rozhodčích. Ale 58. minuta vše rozhodla," hovořil předseda o gólu Martina Ganaje.

„Měli jsme v týmu spoustu nemocných, proto jsme do dnešního utkání postavili mladé kluky. Nebáli jsme se toho, alespoň si vyzkoušeli, co je čeká příští rok. Myslím, že se toho zhostili velmi dobře. Jediný kámen úrazu je, že potřebujeme hodně šancí na to, abychom vstřelili branku. Ale na tom se dá pracovat," usmíval se Miroslav Zedník, trenér domácího celku.

Depos Horní Suchá – Sokol Hnojník 1:0 (0:0)

Branka: 58. M. Ganaj.

H. Suchá: Richter – Příborský, Veselý, Kubját, Stebel – Chrobok (75. Jeziorski), D. Ganaj (80. P. Skřížovský), Stachel, Horvát – M. Ganaj, Mikulec (86. Schindler). Trenér: Miroslav Zedník.