Domácí znovu šili sestavu horkou jehlou a na střídání dokonce nebyl připraven žádný náhradník. Místní dorostenci zjevně nehodlají využít šanci zahrát si v závěru soutěžního ročníku I.A třídu.

Petřvald přijel povinně odehrát zápas. „Hráli takovým zvláštním stylem, ťukali si to vzadu a čekali, až po nich vystartujeme," přibližoval hrající trenér Lutyně Tomáš Mančař.

Jeho svěřenci byli do první branky aktivnější a nebezpečnější. „Petřvald vlastně neměl nic. Do šancí jsme se dostávali jen my, ale všechno jsme zase úspěšně zahodili," mávl rukou Mančař.

To umožnilo hostům jít do vedení. „Upozorňoval jsem kluky na rychlonohého Huvara, který operuje na stranách, ale kraje hřiště nám haprovaly. Nepohlídali jsme si to tam a inkasovali," pokrčil rameny Mančař.

Na startu druhé půle sice rychle snížil Ochodek na 1:3, ale to bylo ze strany domácích vše. Pouze Havlásek ještě nastřelil břevno.

Sokol Dolní Lutyně – TJ Petřvald na M. 1:3 (0:3)

Branky: 47. Ochodek – 23. Jaroš, 26. Halamíček, 43. J. Huvar. Rozhodčí: Přeček – Fanc, Čecháček. Bez ŽK. Diváci: 50.

D. Lutyně: Šajer – Krč, Mančař, Hanusek, R. Szkuta – Pěgřim, Ruisl, Twrdý, Fismol – Ochodek, Havlásek. Trenér: Tomáš Mančař.

Vážení čtenáři, Deník na svém webu většinou nezveřejňuje kompletní obsah novin a celé znění všech článků. Ucelené zpravodajství z regionu, domova i zahraničí, kultury a sportu, a také rubriky zábavy, osobní inzerce nebo speciální přílohy najdete v tištěném vydání Deníku, anebo ve zlevněné předplacené internetové verzi.
Aplikaci e-paper (elektronické vydání novin) najdete ve spodní části těchto webových stránek. Po připojení si pak můžete Deník v plném znění přečíst kdykoliv a kdekoliv na počítači nebo mobilním zařízení. Stránky i jednotlivé články můžete tisknout nebo archivovat.