Nový Jičín, i když se mu letos nedaří podle představ, je pokaždé velice nepříjemným protivníkem pro každého a v Havířově to potvrdil. „Mají to dobře složené, abych pravdu přiznal, je pro mě záhadou, že mají takové výsledky. My jsme se tím ale nenechali uchlácholit, naopak jsem kluky upozorňoval, že soupeř nepatří tam, kde se momentálně v tabulce nachází. Třeba v poháru proti Karviné podal výborný výkon," nabádal své mužstvo k ostražitosti hrající trenér Havířova Miroslav Matušovič.

Indiáni také začali aktivně a jejich snaha jim poměrně brzy vynesla úvodní gól. Na ten odpověděli hosté zvýšeným úsilím a nakonec i vyrovnáním.

Havířovu však vyšel i start do druhé půle. Po gólu Lisického se uklidnili a slušně kombinovali. „Dovedl bych si ale představit ještě lepší výkon. Klidně můžeme působit vyspělejším dojmem. Pořád je na čem pracovat," poznamenal maximalista Matušovič.

MFK Havířov – FK Nový Jičín 3:1 (1:1)

Branky: 14. a 86. Gomola, 46. Lisický – 33. Lokša. Rozhodčí: Poláček – Slaminka, Kontoršikov. ŽK: 2:2. Diváci: 200.

Havířov: Rohel – Lisický, Michalčák (46. K. Skoupý), Cigánek, Musiol – Wojnar (81. Cenek), Zupko – Omasta, Matušovič, Švábík (70. Uher) – Gomola. Trenér: Miroslav Matušovič.

Vážení čtenáři, Deník na svém webu většinou nezveřejňuje kompletní obsah novin a celé znění všech článků. Ucelené zpravodajství z regionu, domova i zahraničí, kultury a sportu, a také rubriky zábavy, osobní inzerce nebo speciální přílohy najdete v tištěném vydání Deníku, anebo ve zlevněné předplacené internetové verzi.
Aplikaci e-paper (elektronické vydání novin) najdete ve spodní části těchto webových stránek. Po připojení si pak můžete Deník v plném znění přečíst kdykoliv a kdekoliv na počítači nebo mobilním zařízení. Stránky i jednotlivé články můžete tisknout nebo archivovat.