MFK OKD Karviná – MAS Táborsko 1:1 (0:0)


Ani jeden tým si v úvodní půli nevytvořil větší šanci. Děj se odehrával především mezi oběma šestnáctkami. „V poločase jsem hráčům zdůraznil, že musíme zrychlit hru, dokud soupeř není zformovaný. Jakmile zformovaný byl, měli jsme problém se do jeho vápna vůbec dostat. Hráči měli za úkol dávat více balonů do stran a přidat důraz v šestnáctce, protože v první půli vůbec nepomohli Vaškovi Juřenovi na hrotu. Buď balony směřovaly až za něho, anebo pokud nějaký balon Juřena vybojoval, jsme u něj nebyli včas," poznamenal trenér Kalivoda.

Dvacet minut to vypadalo, že jeho rady si hráči vzali k srdci. Ciku dal vedoucí gól a nasměroval Karvinou k vítězství. V poslední čtvrthodině už ale opět domácí zabředli do bídy prvního dějství a nakonec po další hloupé chybě inkasovali.
„Takové góly pak mají za následek, že jsme všem k smíchu," ulevil si kouč Kalivoda.

Branky: 66. Ciku – 78. Hric. Rozhodčí: Matějek – Peřina, Slavík, žluté karty: Ciku, Cverna, Bartošák – Přeučil, diváci: 985.

Karviná: Paleček – Hrtánek, Hoffmann, Bolf, Knötig (26. Cverna) – Ciku, Vladavić, Savić, Jursa, Bartošák (82. Bartozel) – Juřena (55. Mišinský). Trenér: Marek Kalivoda.