„Je to škoda, protože jsme si za výkon zasloužili minimálně bodovat. Když porovnám oba adepty na postup, tak je jen otázka času, kdy Mohelnice vystřídá v čele tabulky Vítkovice, protože ty na to nemají," myslí si sekretář petrovického klubu Tomáš Lincer.

První půle byla vyrovnaná, Ostravané si udržovali optickou převahu díky tomu, že pálili na bránu z jakékoliv pozice. „Žádná vzdálenost pro ně nebyla dost dlouhá, jakmile šli na dostřel, třeba i z třiceti metrů, už to šili na naši bránu," postřehl Lincer.

Lokomotiva naopak sázela na kombinaci a oba styly vyzněly nerozhodně. Každý z týmů si vytvořil po dvou velkých šancích. Hosté byli produkitvnější.

Druhá část hry patřila Petrovicím. Ty však zahazovaly jednu šanci za druhou. Největší pak náhradník Hanusek. Hosté měli při domácí hře vabank šanci výhru pojistit, ale ani Kovařík neproměnil své sólo. Na výsledku už se nic nezměnilo.

Lokomotiva Petrovice – MFK Vítkovice 0:1 (0:1)

Branka: 17. Mantey. Rozhodčí: Hanák. ŽK: 3:3. ČK: 90. Chwastek (P). Diváci: 170.

Petrovice: Hájek – Chwastek, Bajzath, Gill, Nowinski – Reichl, Dittrich (86. Paduch), Hoffmann, Miko – Škuta (75. Hanusek), Ptáček (84. Valový). Trenér: Miroslav Čopjak.

Vážení čtenáři, Deník na svém webu nezveřejňuje celý obsah novin a celé znění všech článků. Ucelené zpravodajství z regionu, České republiky i zahraničí, kultury a sportu, a také rubriky zábavy, osobní inzerce nebo speciální přílohy najdete v tištěném vydání Vašeho deníku nebo ve zlevněné předplacené internetové verzi. Aplikaci e-paper (elektronické vydání novin) najdete ve spodní části těchto webových stránek. Deník v plném znění takto můžete po připojení číst kdykoliv a kdekoliv na počítači nebo mobilním zařízení. Stránky i jednotlivé články můžete tisknout nebo archivovat.