„Za poslední dva domácí zápasy jsme dali jen gól, to je opravdu málo na to, abychom mohli pomýšlet na výhru. Znovu jsme inkasovali ze standardky, přitom posledně v Brumově jsme takto dostali dva góly," připomenul asistent petrovického trenéra Špičky Pavel Bernatík.

Rýmařov přijel do Petrovic s cílem bodovat a předvedl se v sympatickém světle. Ve druhé půli měl více ze hry. „Do přestávky jsme měli navrch my, ale povedlo se nám skórovat jen jednou," podotkl Bernatík. To se po nepovedené střele Pleška dostal k balonu Moskál a vrátil ho do vápna na D. Puškáče, který rozvlnil síť. Další šance Petrovic už ale zůstaly nevyužity a hosté po změně stran přidali a zaslouženě vyrovnali.

„Závěr utkání byl infarktový, protože oba celky mohly strhnout vítězství na svou stranu," připomněl Bernatík tutovku rýmařovského Šupáka z 89. minuty. Na opačné straně pak mohl o třech bodech pro Lokomotivu rozhodnout střídající Fukala, ale ani on nedal.

Jednalo se o oboustranně solidní fotbal. „Počasí oběma mužstvům nepřálo, ale terén byl slušný, takže se hráči snažili o kombinaci. Remíza odpovídá průběhu zápasu, Rýmařov tady hrál opravdu velmi dobře," uznal Bernatík.

Lokomotiva Petrovice – Jiskra Rýmařov 1:1 (1:0)

Branky: 26. D. Puškáč – 65. Krejčí. Rozhodčí: Poláček – Možíš, Richtár. ŽK: 2:3. Diváci: 60.

Petrovice: Mrozek – Hoffmann, Leibl, Gill, Bajzáth – Škuta – M. Puškáč, Plešek, D. Puškáč, Miko (85. Fukala) – Moskál. Trenér: Martin Špička.