SK Šenov – SK Stonava 2:0 (0:0)

„Se sestavou a celkovým rozpoložením, v jakém jsme se nacházeli, jsme v Šenově museli spoléhat na defenzivní způsob hry. Na lavičce jsme měli kromě nemocného Gini už jen hospodáře Švagříka," popisoval trenér Stonavy Miroslav Štěpánek trable stonavského klubu.

Stonava na mizerný zdravotní stav mužstva doplácí už necelý měsíc. „Čekáme na uzdravení hráčů, nic jiného nemůžeme dělat. Jediné štěstí je, že jsme v klidném středu tabulky, ve kterém podle všeho vydržíme až do konce," oddechl si Štěpánek.

Do role defenzivního štítu obsadil Maleňáka a ten svou roli plnil svědomitě. Šenov byl sice prakticky neustále na míči, ale hrál jen po šestnáctku. „Maleňák čistil prostor před obranou velmi dobře, Šenov byl dlouho bezradný," popisoval kouč Stonavy.

Jenže dlouho neznamená úplně. Ve druhé části se neoblíbený soupeř Stonavy přeci jen prosadil a hosté odjeli z jeho hřiště s prázdnýma rukama.

Branky: 67. Z. Bednář, 85. Koďousek. Rozhodčí: Závodný, žluté karty: 4:2, diváci: 100.

Stonava: Mrozek – Kurz, Sochora, Martinčík, Hančin – Maleňák – Štrba, Kisel, Piskorz (75. Giňa) – Pliska, Frait. Trenér: Miroslav Štěpánek.

#flash|https://g.denik.cz/73/83/denik_tisk.swf|500|115|denik_tisk#