Jak dopadla zimní příprava vašeho týmu?
Dopadla dobře z hlediska připravenosti, trénování a kondice. Co se týče zápasů, kterých jsme odehráli devět, to už taková sláva nebyla. Některé zápasy nám vyšly lépe, jiné zase hůře. Vše bylo způsobeno tím, že jsme pořád měnili hráče a ladili tým. Každý dostal prostor a šanci přesvědčit trenéra, že jeho výkony jsou vhodné pro divizi.

Kdo vás zaujal v přípravných zápasech?
Pro mě byly nejmilejším překvapením výkony Lukáše Skoupého z Vratimova. Na to že hrál nižší soutěž a přišel mezi nás do divize, tak se svou bojovností, aktivitou a přístupem k fotbalu dokázal prosadit. Byl to také nejlepší střelec přípravných zápasů.

Jaké jsou hlavní změny v havířovském kádru?
Do jarní části za nás nastoupí Filip Racko, který se vrátil z nižší soutěže v Německu. Před časem hrával v ligovém Slovácku. Dále Petr Koubek, který k nám přišel z Mikulovic, právě Lukáš Skoupý z Vratimova, Lukáš Vágner z ČSAD Havířov a Boris Förster z Frýdku-Místku. Také nesmím opomenout našeho navrátilce Marka Aniola. Kromě toho máme i nové trenérské duo, Zoltána Beňa doplní Radim Sáblík.

Jaké jsou vaše ambice pro další půlku sezony?
Chceme se zachránit. To ani nejsou ambice, jako spíš hlavní úkol a cíl pro nás všechny. Proto jsme pro jarní sezonu nabrali do týmu zkušené hráče. Pro nás je nyní důležité, abychom divizi zachránili a poté složili tak kvalitní tým, aby se dostal i do vyšší soutěže, která by Havířovu slušela.