Ty ještě bojovaly o teoretickou možnost udržení a dávaly do hry větší srdíčko. „To na soupeři oceňuji. Do osobních soubojů chodil naplno za stavu 0:0 i 3:0, nic nevypouštěl a sympaticky bojoval. My jsme si to zase jen tak strkali a nasazení nechali v šatně," zlobil se hrající trenér Indiánů Miroslav Matušovič.

Podobně jako před týdnem jeho svěřenci brzy inkasovali. „Po těch Kozlovicích jsem hráče nabádal, aby si dali pozor na brzký gól, bohužel to nebylo nic platné, nezajistili jsme se vzadu a inkasovali už v páté minutě," rozhazoval rukama trenér MFK.

Ačkoliv jeho tým nehrál v poli špatně a držel míč, aktivitou zrovna neoplýval, což byl oproti nadšeně hrajícím Valachům markantní rozdíl. „Pořád to bylo pomalé a hlavně bez nápadu," vyčetl Matušovič svým svěřencům.

Za stavu 3:0 si už jen přál, aby už byl konec. „Ještě jsme korigovali, ale domácí chodili do brejků, které byly nebezpečné. My jsme už nic zakončit nedokázali a mrzí mě, že jsme posledními třemi výsledky docela devalvovali naše předešlé snažení. To, co jsme nahráli v květnovém anglickém týdnu, jsme na konci sezony zase odevzdali a navíc soupeřům, které bychom měli spíš porážet," uzavřel Matušovič aktuální soutěžní ročník.

FC Velké Karlovice – MFK Havířov 3:1 (2:0)

Branky: 5. a 55. Škrobák, 37. Ondřejka – 78. Gistinger. Rozhodčí: Běhal. ŽK: 2:2. Diváci: 200.

Havířov: Přibyl – Klejnot, Wojnar, Hottek, Babič – Omasta (71. Kaduch), Zupko (73. Trmal), Cenek, Skoupý, Vágner (58. Osvěčík) – Gistinger. Trenér: Miroslav Matušovič.

Vážení čtenáři, Deník na svém webu nezveřejňuje celý obsah novin a celé znění všech článků. Ucelené zpravodajství z regionu, České republiky i zahraničí, kultury a sportu, a také rubriky zábavy, osobní inzerce nebo speciální přílohy najdete v tištěném vydání Vašeho deníku nebo ve zlevněné předplacené internetové verzi. Aplikaci e-paper najdete ve spodní části těchto webových stránek. Deník v plném znění takto můžete po připojení číst kdykoliv a kdekoliv na počítači nebo mobilním zařízení. Stránky i jednotlivé články můžete tisknout nebo archivovat.