Opět narazili na tým bojující o záchranu a podobně jako proti Petřvaldu či Libhošti byli vůči soupeři nekompromisní. „Vyhráli jsme zaslouženě, soupeř se prakticky k ničemu nedostal. To ta Libhošť předvedla aspoň něco," porovnával poslední soupeře trenér Datyní Zdeněk Menoušek.

Jeho týmu pomohl brzký gól Kubieny. Domácí se uklidnili a předváděli pěknou kombinační hru. „Kluci si to dávali rychle do nohy, po zemi, soupeře jsme jasně přehráli, akorát jsme nedávali góly," popisoval Menoušek.

Diváci tak jen počítali šance, kterých bylo docela dost. Veřovice hrozily maximálně nákopy, obrana Datyní však byla pozorná a vše si pohlídala.

Souvislý tlak na bránu hostů pokračoval i po změně stran, stále bez gólového vyústění, až čtyři minuty před koncem dal výsledku konečnou podobu střídající Kulich. To byl na hřišti sotva dvě minuty.

„Ty poslední zápasy nám vycházely celkem herně, tento asi nejvíc. Kluci se chtěli s domácím prostředím loučit vítězně, takže k tomu každý přistoupil zodpovědně. Jsem rád, že jsme si v těch třech zápasech vylepšili bilanci," zakončil trenér Menoušek.

TJ Dolní Datyně – AFC Veřovice 2:0 (1:0)

Branky: 10. Kubiena, 86. Kulich. Rozhodčí: Tomai – Moravec, Malchárek. ŽK: 1:3. Diváci: 80.

D. Datyně: Vasilko – Masopust, Batiha, Tomašák, Kučera – Kubiena, Jaworek, Sideropulos, Stebel – Wojtyna (72. Volný), Kulhánek (84. Kulich). Trenér: Zdeněk Menoušek.