„Abych pravdu řekl, ani nevím, co bychom v divizi dělali. Pro naše mladé kluky je lepší setrvat v kraji a vyhrát se. Divize by na ně byla příliš. Sezonu už normálně dohrajeme," střídmě odhadl šance orlovského týmu trenér Slavie Jarmil Kopel.

Oproti poslednímu zápasu, kdy Orlová předvedla velmi dobrý výkon, se hráčům v Břidličné nedařilo. „Nebyli jsme moc nebezpeční. Přitom Břidličná se stáhla a čekala vyloženě na brejky. A to hrála jen na jediného útočníka," postřehl Kopel.

I tak to domácím stačilo. Ujali se vedení, zkraje druhé půle jej navýšili. Teprve za stavu 2:0 začala Orlová hrát svou hru a dočkala se snížení. Nejprve trefil Klimas tyč, o pár minut později už se ale prosadil Urban. Jenže místo dalšího tlaku snaha Orlové opadla. „Zase jsme hráli špatně, jako na začátku. Nakonec jsme dostali ještě třetí gól. Nebyl to podařený výkon," uznal Kopel.

Kovohutě Břidličná – Slavia Orlová 3:1 (1:0)

Branky: 47. a 80. Darkeh. 18. Kocúr – 53. Urban. Rozhodčí: Čecháček – Novák, Ganaj. ŽK: 2:1. Diváci: 120.

Orlová: Pacanovský – Lisický, Cigánek, Mleziva – Vybíral, Malík – Věčorek (81. Regec), Velký (46. Kroček), Klimas – Grygar (57. Renta), Urban. Trenér: Jarmil Kopel.

Vážení čtenáři, Deník na svém webu nemusí zveřejňovat celý obsah novin a celé znění všech článků. Ucelené zpravodajství z regionu, domova i zahraničí, kultury a sportu, a také rubriky zábavy, osobní inzerce nebo speciální přílohy najdete v tištěném vydání Deníku nebo ve zlevněné předplacené internetové verzi.
Aplikaci e-paper (elektronické vydání novin) najdete ve spodní části těchto webových stránek. Po připojení si tak můžete Deník v plném znění přečíst kdykoliv a kdekoliv na počítači nebo mobilním zařízení. Stránky i jednotlivé články můžete tisknout nebo archivovat.