„To byla zase klika," oddechl si trenér Orlové Jarmil Kopel. Jeho tým se tak udržel v širším čele tabulky. „Ale byly to nervy," připustil po tříbodovém utkání.

To rozehráli lépe domácí a po poločase vedli. Na hrot útoku se tentokrát postavil Věčorek. „Zkouším už všechno možné. Prostřídám to tam a kdo dá gól, bude útočník," směje se Kopel.

Ve druhé půli mohli slávisté přidat minimálně jednu pojistku. Věčorek i Urban postupovali sami na brankáře Řehulku, ani jeden z nich gól nedal a z otočky do prázdné brány se neprosadil ani Grygar. Šest minut před koncem přišel trest a Polanka srovnala.

Nakonec se ale na Orlovou usmálo štěstí a Klimas zužitkoval v poslední minutě přesný pas Lisického. „Ale pořád musíme pilovat tu koncovku, protože zahazujeme velké množství šancí," dodal Kopel.

Slavia Orlová – SK Polanka n. O. 2:1 (1:0)

Branky: 24. Mleziva, 90. Klimas – 84. Fromelius. Rozhodčí: Šujan – Kantor, Zelník. ŽK: 4:1. Diváci: 89.

Orlová: Pacanovský – Lisický, Cigánek (90+2. Bielan), Mleziva – Malík, Vybíral – Klimas (90+1. Suchánek), Urban (87. Papuga), Kroček (76. D. Renta) – Věčorek, Grygar (62. Dzida). Trenér: Jarmil Kopel.

Vážení čtenáři, Deník na svém webu nemusí zveřejňovat celý obsah novin a celé znění všech článků. Ucelené zpravodajství z regionu, domova i zahraničí, kultury a sportu, a také rubriky zábavy, osobní inzerce nebo speciální přílohy najdete v tištěném vydání Deníku nebo ve zlevněné předplacené internetové verzi.
Aplikaci e-paper (elektronické vydání novin) najdete ve spodní části těchto webových stránek. Po připojení si tak můžete Deník v plném znění přečíst kdykoliv a kdekoliv na počítači nebo mobilním zařízení. Stránky i jednotlivé články můžete tisknout nebo archivovat.