FK Nový Jičín – Lokomotiva Petrovice 1:1 (1:0)

Trenér Lokomotivy Čestmír Kročil postrádal Hanuska, Bielana, Urbana, Bernatíka i Dittricha, ale i s oslabenou sestavou dokázal na půdě soupeře, který bojuje o udržení, uhrát bod. A mohly být i tři, kdyby se proměňovaly stoprocentní šance.

Lokomotivě navíc už v 9. minutě nebyl uznán podle všeho regulérní gól. Novojičínští odpověděli zblokovanou střelou Lokši a poté jeho další pumelicí z dvaceti metrů, kterou s námahou likvidoval gólman Kotrla. Ve 44. minutě se k přímáku postavil Farkaš, jeho střelu sice Kotrla vyrazil, ale jen k nabíhajícímu Lokšovi, který na druhý pokus poslal Nový Jičín do vedení – 1:0.

Při tomto zákroku se Kotrla zranil a do druhé půle místo něj nastoupil Sabela. Ten prakticky neměl práci, jelikož hosté přeřadili na vyšší rychlostní stupeň a postupným útokem založeným na krátkých přihrávkách si vynutili převahu. Srovnali a měli další tři tutové šance, ale gól už nepadl.

Branky: 44. Lokša – 59. Šuster. Rozhodčí: Řezníček, žluté karty: 1:0, diváci: 100.

Petrovice: Kotrla (46. Sabela) – Kempný, Anastazovský, Gill, Reichl – Vlachovič, Škuta, Koper, Miko – Kumpán (90. Novotný), Šuster. Trenér: Čestmír Kročil.


Do trafiky už ráno pro Deník spěchat nemusíte. Přečtěte si své noviny v počítači, tabletu nebo mobilním telefonu. Nehádejte se s příbuznými o oblíbenou křížovku, ale vytiskněte si ji hned v několika exemplářích.

Vážení čtenáři, Deník na svém webu nezveřejňuje celý obsah novin a celé znění všech článků. Ucelené zpravodajství z regionu, České republiky i zahraničí, kultury a sportu, a také rubriky zábavy, osobní inzerce nebo speciální přílohy najdete v tištěném vydání Vašeho deníku nebo ve zlevněné předplacené internetové verzi. Aplikaci e-paper najdete ve spodní části těchto webových stránek. Deník v plném znění takto můžete po připojení číst kdykoliv a kdekoliv na počítači nebo mobilním zařízení. Stránky i jednotlivé články můžete tisknout nebo archivovat.