O všechny góly se v sobotu postarala karvinská posila. „Samozřejmě je to ale dílo celého týmu, který Filipovi branky připravil. Nicméně se potvrzuje, že je pro mužstvo prospěšnější na hrotu, než když hraje ve středu zálohy," potvrdil jeden z petrovických trenérů Pavel Bernatík.

Lokomotiva po posledních ne tolik přesvědčivých výsledcích chtěla doma pořádně zabrat, a to se povedlo. „Soupeř ale nehrál zle. V první půli jsme nehráíli tolik do kombinace a Dolní Benešov zlobil. Pak nám vyšla asi čtvrthodinová pasáž ve druhé půli a pak zase měl soupeř šance. Nicméně už jsme hráli to, co jsme chtěli. Dali si balon na zem, přebírali ho na zemi a ne ve vzduchu a pořádně kombinovali," pochvaloval si Bernatík.

Lokomotiva Petrovice – MSA Dolní Benešov 3:0 (0:0)

Branky: 58. z pen., 60. a 68. Panák. Rozhodčí: Silný – Řezníček, Vojáček. ŽK: 0:2. Diváci: 105.

Petrovice: Švrčina – Byrtus, Gill, Moskál, Leibl – Škuta – Malíř (80. Miko), Hoffmann, Panák, P. Kundrátek (61. Molnári) – Kurušta (56. L. Kundrátek). Trenér: Martin Špička.

Vážení čtenáři, Deník na svém webu nezveřejňuje celý obsah novin a celé znění všech článků. Ucelené zpravodajství z regionu, České republiky i zahraničí, kultury a sportu, a také rubriky zábavy, osobní inzerce nebo speciální přílohy najdete v tištěném vydání Vašeho deníku nebo ve zlevněné předplacené internetové verzi. Aplikaci e-paper (elektronické vydání novin) najdete ve spodní části těchto webových stránek. Deník v plném znění takto můžete po připojení číst kdykoliv a kdekoliv na počítači nebo mobilním zařízení. Stránky i jednotlivé články můžete tisknout nebo archivovat.