Sokol Lískovec – Lokomotiva Petrovice 1:2 (0:2)

„Naše bilance je opravdu příznivá. Podařilo se nám dvakrát vyhrát venku a nejbližšího soupeře z Mikulovic máme na šest bodů. Když se nám ho podaří porazit, ještě to může být zajímavé,“ zubil se po zasloužené výhře v Lískovci sekretář petrovického klubu Bruno Kencki.

Petrovičtí na podmáčeném hřišti působili jistějším dojmem po celý zápas a byli mnohem nebezpečnější. V poločase vedli 2:0. „Konečně jsme dali víc než branku,“ mnul si ruce Kencki.

Druhá půle se nesla ve znamení technické převahy Petrovic, které si hlídaly tři body. Domácí vrhli síly do útoku, jenže naráželi na dobře zformované zadní řady hostů, vedené jistými stopery Gillem a Reichlem. Obvyklou jedničku mezi tyčemi Sabelu skvěle nahradil Kotrla. Kapituloval jen jednou, když Holý využil na mokrém hřišti Bielanova podklouznutí, naservíroval balon Kořínkovi, a ten dal domácím naději. Ve zbytku zápasu už se však Lískovec neprosadil.

Branky: 59. Kořínek – 20. Hanusek, 43. z pen. Dittrich. Rozhodčí: Hanák, žluté karty: 4:2, diváci: 150.

Petrovice: Kotrla – Kempný, Gill, Reichl, Bielan – Škuta, Dittrich, Koper, Miko (83. Vlachovič) – Šuster (90. Anastazovský), Hanusek (73. Urban). Trenér: Čestmír Kročil.

Další zápas hrají Petrovice v sobotu s Mikulovicemi.