„Když to objektivně zhodnotím, měli jsme tři gólovky, soupeř dvě. Oba celky nastřelily brankovou konstrukci a branku jsme dostali po chybě brankáře Hájka," pokrčil rameny asistent petrovického trenéra Miroslava Čopjaka René Bielan.

Petrovičtí se pro toto utkání museli obejít bez obou Poláků Staszewského a Nielka. Prvně jmenovaný se ještě omluvil kvůli naraženým žebrům, druhý se neobjevil vůbec. „V Polsku byly velikonoční svátky, nehrálo se, a tak nepřijel, nedal ani vědět. V útoku jsme tak museli improvizovat. Poslali jsme na hrot Škutu, který není klasický útočník, a vedle něj Ruisla. Ten hrál minule levého beka," vysvětloval Bielan.

Hosté měli v první půli navrch, ale hrálo se spíše bez šancí. I tento fakt hosty nejspíš ukolébal, takže druhý poločas zahájili laxně. „Hráli jsme, jako by se nám nemohlo nic stát a soupeř měl šance," konstatoval petrovický trenér.

Domácí si během deseti minut vytvořili tlak, po chybě Bajzatha trefil Kříž tyčku, pak hosté balon odkopli do bezpečí. Brance se však neubránili. Na dalekonosný centr do vápna si vyběhl gólman Hájek, zařval: „Mám!" – a neměl. Neobsazený Kříž se gólu přece jen dočkal. Hosté ne, protože Reichl dvakrát neuspěl a Lemchi trefil břevno.

TVD Slavičín – Lokomotiva Petrovice 1:0 (0:0)

Branka: 57. Kříž. Rozhodčí: Handlíř. ŽK: 2:4. Diváci: 200.

Petrovice: Hájek – Reichl, Gill, Bernatík, Bajzath (86. Sikora) – Lemchi, Dittrich, Hoffmann, Miko – Ruisl (55. Kempný), Škuta. Trenér: Miroslav Čopjak.

Vážení čtenáři, Deník na svém webu nezveřejňuje celý obsah novin a celé znění všech článků. Ucelené zpravodajství z regionu, České republiky i zahraničí, kultury a sportu, a také rubriky zábavy, osobní inzerce nebo speciální přílohy najdete v tištěném vydání Vašeho deníku nebo ve zlevněné předplacené internetové verzi. Aplikaci e-paper najdete ve spodní části těchto webových stránek. Deník v plném znění takto můžete po připojení číst kdykoliv a kdekoliv na počítači nebo mobilním zařízení. Stránky i jednotlivé články můžete tisknout nebo archivovat.