„Vše, na co jsme se před utkáním připravovali, vzalo brzy za své. Způsob naší hry, jak pokrýt soupeře. Byli jsme naivní, nezodpovědní. Sice jsme snížili, takže jsem si říkal, že bychom se o přestávce poradili a ještě s tím mohli něco udělat, jenže Kozlovice daly ještě do přestávky čtvrtý gól,“ pokrčil rameny trenér Lokomotivy Pavel Mazurek.

Druhá půle se tak už jen dohrávala z povinnosti a Petrovice budou mít co dělat, aby se dostaly z pásma sestupu. „Do těch problémů jsme se dostali sami, takže také sami se z nich musíme vyhrabat. Musíme to zvládnout vlastními silami, nikdo jiný nám nepomůže,“ burcuje před pokračováním podzimu Mazurek.

V Petrovicích se, jak vidno, nepodařilo nahradit pětici hráčů základní sestavy Moskál, Leibl, Puškáč, Malíř a Škuta, která v létě odešla. A staří mazáci Hoffmann s Gillem, kteří si odvádějí své, na vše nestačí.

Lokomotiva Petrovice – FK Kozlovice 1:4 (1:4)

Branky: 23. Lukan – 7. a 34. Galetka, 16. a 21. Kaďorek. Rozhodčí: Galásek – Žurovec, Černoevič. ŽK: 4:1. ČK: 80. Ruisl, 88. Hanusek. Diváci: 68.

Petrovice: Mrozek – Kempný (46. Chwastek), Ruisl, Gill, Bajzath – Mobe, Lukan (60. Hujo), Hoffmann, Paduch (60. Kondziolka) – Gomola, Hanusek.