„Pro diváky to určitě zajímavé utkání bylo, pro nás trenéry už asi méně. Zápas, ve kterém vedeme po šesti minutách 2:0, bychom měli zvládat s větším přehledem," poznamenal jeden z petrovických koučů Pavel Bernatík.

Lokomotiva chtěla na soupeře vletět a dát brzy gól. Dala dva, takže jela nad plán. „To ano, ale pak jsme trochu vypadli z tempa. Krnov toho využil a vytvořil si šance. Jednou trefil tyč, podruhé už snížil," mrzela Bernatíka zbytečná branka.

Teprve pak začali hrát zase domácí. Moskál, který nastoupil netradičně v útoku, trefil břevno. Patrně se teprve zastřeloval. Ve druhé části už se po akci čtyř petrovických hráčů trefil přesně a domácí vedli 3:1. Následovalo další uspokojení a snížení Krnova.

„Opět ztráta koncentrace. Nevím, jestli je to tím, že máme mladý kádr nebo čím, ale nemůžeme dostávat soupeře takto do hry. Po snížení na 3:2 působil Krnov fotbalovějším dojmem a byl častěji na míči, což plynulo i z toho průběžného stavu. Ale soupeři to takhle prostě nemůžeme dovolit," kroutil hlavou Bernatík.

Domácí nakonec potřebné body uhájili. „Ale byla to dřina. Sami jsme si to zkomplikovali," uznal Bernatík.

Lokomotiva Petrovice – FK Krnov 3:2 (2:1)

Branky: 2. Panák, 7. Hoffmann, 60. Moskál – 22. Krčmařík, 67. Hudský. Rozhodčí: Poláček – Dlouhý, Zaoral. ŽK: 2:2. Diváci: 110.

Petrovice: Mrozek – Byrtus, Gill, Leibl, Puškáč (55. Škuta) – L. Kundrátek (55. Kurušta) – Malíř, Panák, Hoffmann, Byrtus, P. Kundrátek (81. Molnári) – Moskál. Trenér: Martin Špička.