V sobotu se přiřadili k dalším třem týmům z Karvinska a také vyhráli svůj zápas. V Šenově se o jediný gól postaral zkušený Ondřej Matušík.

Devět získaných bodů ze čtyř venkovních zápasů překvapilo i dětmarovického kouče Josef Jadrného. „Nějaké body jsme samozřejmě chtěli, ale že jich máme tolik, to je velmi příjemný bonus. Když si vezmu letní odchody hráčů základní sestavy a fakt, že prvních pět zápasů hrajeme venku, tak jsme s tím ani nepočítali," připustil Jadrný.

Utkání v Šenově bylo poněkud opatrnější a spíše se hrálo po šestnáctku. „Zápas byl celkově chudší na šance. Když vezmu jenom je, vyhráli jsme na ně asi 3:2," vybavoval si Jadrný brankové situace.

Znovu se mu vyplatilo nasazení zkušeného Matušíka v poločasové přestávce. Vnesl do hry klid a myšlenku, a nakonec i sám vsítil rozhodující branku. „Vypadá to, že mu ta jeho role žolíka sedí," usmíval se Jadrný po utkání.

SK Šenov – SK Dětmarovice 0:1 (0:0)

Branka: 73. Matušík. Rozhodčí: Zelník – Muroň, Šujan. ŽK: 0:1. Diváci: 225.

Dětmarovice: Kotrla – Holý, Pilař (46. Matušík), Hrtánek, Kempný – Káňa (55. Maleňák), Červeňák – L. Ligocký (87. Stanowski), Kovář (75. Ristovský), Zahatlan (66. Seget) – Skotnica. Trenér: Josef Jadrný.

Vážení čtenáři, Deník na svém webu většinou nezveřejňuje kompletní obsah novin a celé znění všech článků. Ucelené zpravodajství z regionu, domova i zahraničí, kultury a sportu, a také rubriky zábavy, osobní inzerce nebo speciální přílohy najdete v tištěném vydání Deníku, anebo ve zlevněné předplacené internetové verzi.
Aplikaci e-paper (elektronické vydání novin) najdete ve spodní části těchto webových stránek. Po připojení si pak můžete Deník v plném znění přečíst kdykoliv a kdekoliv na počítači nebo mobilním zařízení. Stránky i jednotlivé články můžete tisknout nebo archivovat.