Sáloví fotbalisté Premia nastoupili ve své hale proti Vamberku s jednozápasovým mankem, když před týdnem v Rokytnici v Orlických horách prohráli smolně v penaltovém rozstřelu. V domácí hale už ale Premium dominovalo a Vamberk v obou zápasech zdolalo. Semifinálovým soupeřem Premia bude Zlín, který ve čtvrtfinále postoupil přes Klatovy. Druhou semifinálovou dvojici tvoří obhájce mistrovského titulu Chemcomex Praha a silná Polička.

Premium Stonava – Bomby k tyči Vamberk 4:1 (1:0)

První utkání bylo půl hodiny vyrovnané. Pak získali převahu domácí a brankami převážili misku vah na domácí stranu.

Branky: 7. Sierota, 27. Potůček, 34. Cieslar, 40. Dorozlo – 39. Dostál.

Premium Stonava – Bomby k tyči Vamberk 2:0

Za stavu 1:1 na zápasy se hrál ve Stonavě rozhodující dvacetiminutový poločas, který měl určit postupujícího ze čtvrtfinále.

Premium začalo aktivněji a nakonec po zásluze vyhrálo. V závěru utkání zkusilihosté  power play, když nahradili brankáře hráčem do pole, skórovat se jim už ale nepodařilo, Premium tak v tomto rozhodujícím utkání, hraném pouze jako poločas, zaslouženě zvítězilo 2:0 a postupuje do finálového turnaje, který je na programu 3. a 4. března, pravděpodobně v Jilemnici. V semifinále hraném na dvě utkání se v sobotu 3. března střetne Stonava se Zlínem. V neděli se hraje finále a utkání o 3. místo.

Branky: 7. Manďák, 18. Cieslar, konečný stav série: 2:1.

Stonava: Hekera – Potůček, Cieslar, Sierota, Lalák – Hnilo, Sikora, Dorozlo, Manďák.

Další čtvrtfinálové výsledky - 1. zápasy: Jilemnice – Praha 1:4, Klatovy – Zlín 1:4, Prachatice – Polička 5:6

2. zápasy:  Praha – Jilemnice 8:2 (stav série 2:0), Zlín – Klatovy 4:2 (stav série 2:0), Polička – Prachatice 1:2 a 1:1, na penalty 5:4 (stav série 2:1)