SK Dětmarovice – SK Polanka nad Odrou 3:1 (0:1)

Fotbalisté Dětmarovic otočili v magnetu kola poločasový výsledek 0:1 na konečných 3:1 a dohnali jak svého posledního soupeře, tak i béčko Karviné, které doma nečekaně klopýtlo s Frenštátem. „Obrátili jsme to naprostým odhodláním všech hráčů uspět,“ líbil se trenérovi Dětmarovic Petru Czyžovi počin jeho hráčů.

Od úvodu zápasu bylo patrné, že v rukavičkách se toto utkání určitě hrát nebude. Arbitr Jedlička měl co dělat, aby udržel hru pod kontrolou, protože prakticky při každém zákroku hrozilo, že jeden z přímých aktérů souboje zápas nedohraje. Buď pro zranění, nebo bude za příliš ostrý zákrok vyloučen. „Bylo to enormně tvrdé utkání. Pořád se jiskřilo od kopaček, na hřišti i na lavičkách plály emoce. Chvílemi jsem se obával, že se zápas nedohraje,“ přiznal po zápase Petr Czyž.

Jeho svěřenci však prokázali, že se s nimi v boji o postup musí počítat. Stav 0:1 obrátili dvěma shodnými góly Punčocháře. Třetí přidali při hře vabank, ke které se v závěru soupeř uchýlil.

Branky: 58. a 67. Punčochář, 89. Matušík – 8. Vyležík. Rozhodčí: Jedlička, žluté karty: 6:4, červená karta: 71. Andrýsek (P.), diváci: 120.

Dětmarovice: Gradek – Škuláň (85. Ligocki), Prčík, Aniol, Karkoška – Schimke, Matušík, Špička, Beilner (73. Novák) – Goj (46. Pastucha), Punčochář. Trenér: Petr Czyž.

Další zápas hrají Dětmarovice v sobotu v Porubě.
 

Do trafiky už ráno pro Deník spěchat nemusíte. Přečtěte si své noviny v počítači, tabletu nebo mobilním telefonu. Nehádejte se s příbuznými o oblíbenou křížovku, ale vytiskněte si ji hned v několika exemplářích.

Vážení čtenáři, Deník na svém webu nezveřejňuje celý obsah novin a celé znění všech článků. Ucelené zpravodajství z regionu, České republiky i zahraničí, kultury a sportu, a také rubriky zábavy, osobní inzerce nebo speciální přílohy najdete v tištěném vydání Vašeho deníku nebo ve zlevněné předplacené internetové verzi. Aplikaci e-paper najdete ve spodní části těchto webových stránek. Deník v plném znění takto můžete po připojení číst kdykoliv a kdekoliv na počítači nebo mobilním zařízení. Stránky i jednotlivé články můžete tisknout nebo archivovat.