Po pomalém rozjezdu do soutěže se zdá, že se Stonavští opět chytají střelecky. Lépe v soutěži už na tom jsou jen borci vedoucího Šenova, stejně pak Sedliště a právě na jejich půdu v dalším zápase Stonava míří.

„Začátek sezony jsme zazdili, takže teď je třeba pořádně máknout a udělat co nejvíce bodů, abychom se motali někde kolem druhého třetího místa, které bychom rádi hráli. Naším plánem je mít po podzimu 23 bodů," nastínil neskromné ambice stonavského klubu Dušan Kohut.

Bodový plán začali jeho svěřenci naplňovat proti Raškovicím. „Soupeř nehrál v poli vyloženě špatně, ale v útoku a v obraně byl fakt špatný," připustil Kohut. Jeho tým si vypracoval několik slibných šancí, některé proměnil, jiné ne.

Kanonýr Zoller dal po práci Jaworského brzy vedoucí branku, nakonec dal hattrick a další čtyři šance ještě zahodil. Trefil se i žolík Jiří Frait, který musí mít vyloženě brilantní procento úspěšnosti, protože letos převážně střídá a chodí na hřiště až v závěrečných minutách zápasu. Přesto dal už tři góly.

SK Stonava – Pražmo Raškovice 5:1 (3:1)

Branky: 13., 24. a 30. Zoller, 64. Petruňa, 89. Frait – 15. Škapa. Rozhodčí: Papuga. ŽK: 0:0. Diváci: 80.

Stonava: Tvardík – Geršl, Goj, Hojdysz, Hančin – Lachowicz, Feber (69. Pristáš), Kisel, Petruňa (84. Frait) – Zoller, Jaworski (75. Bezdíček). Trenér: Dušan Kohut.

Další zápas hraje Stonava v sobotu v Sedlištích.

Vážení čtenáři, Deník na svém webu nezveřejňuje celý obsah novin a celé znění všech článků. Ucelené zpravodajství z regionu, České republiky i zahraničí, kultury a sportu, a také rubriky zábavy, osobní inzerce nebo speciální přílohy najdete v tištěném vydání Vašeho deníku nebo ve zlevněné předplacené internetové verzi. Aplikaci e-paper najdete ve spodní části těchto webových stránek. Deník v plném znění takto můžete po připojení číst kdykoliv a kdekoliv na počítači nebo mobilním zařízení. Stránky i jednotlivé články můžete tisknout nebo archivovat.